Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε! “Φερόμενος ως δράστης” ο γυναικοκτόνος, που... "δεν είναι για αίματα"!!! (βίντεο)


Τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter προκάλεσαν οι δηλώσεις της κυρίας Ιωάννας Μάνδρου, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ,όπου μιλώντας για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο χαρακτηρίζοντας τον «φερόμενο δράστη»,που... "δεν είναι για αίματα"!!!

Ενώ η προσπάθεια των κυρίαρχων ΜΜΕ να ξεπλύνουν τον γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών συνεχίζεται και εντείνεται, η Ιωάννα Μάνδρου υποστηρίζει στον ΣΚΑΙ πως «η συγκρότηση της προσωπικότητάς του, δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο (σσ: να τεμαχίσει το πτώμα)”, καθώς, όπως είπε, ο συγκεκριμένος “δεν είναι για αίματα»…. 

Ο δε παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου έσπευσε να συμφωνήσει με την προλαλήσασα και να πει με έμφαση: «Ίσα ίσα ο ίδιος προσπάθησε να την επαναφέρει»…

Επιπλέον κατά την κυρία δικαστική ρεπόρτερ ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν είναι τέτοιος αλλά «φερόμενος ως δράστης»…

 ».

H αναφορά αυτή πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στο Twitter:

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου έπειτα από μαραθώνια ανάκρισή του στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι έπνιξε την Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια, χρησιμοποιώντας μια μπλούζα της ενώ αποφάσισε να καλύψει τη δολοφονία της με την όλη σκηνοθεσία της ληστείας, καθώς –όπως είπε– σκεφτόταν την κόρη του, που θα έμενε χωρίς μάνα και πατέρα.

Σε σχετική με την υπόθεση ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, ανέφερε:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

https://www.imerodromos.gr/ & https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: