Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΤΩΡΑ: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)


Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του - Ανακρινόταν επί οκτώ ώρες -Ισχυρίσθηκε ότι η Καρολάιν του είπε ότι θα έφευγε με το παιδί

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί. 

Μάλιστα η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους. 

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν,δεν ήθελε λέει να την αφήσει μόνη της μετά το θάνατο της μητέρας της.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ενδείξεις για την ενοχή του 32χρονου πιλότου ήταν ισχυρές και πριν ομολογήσει την πράξη του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά νωρίτερα πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, ο 32χρονος πιλότος είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο.

Τα στοιχεία που τον έβαλαν στο "κάδρο"

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, στις 11 Μάϊου, ήταν εξαρχής πολλά και βασανιστικά, καθώς παρά τα όσα υποστήριξε ο πιλότος από την πρώτη στιγμή περί ληστείας στο σπίτι τους, δεν υπήρχαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν αυτόν τον ισχυρισμό.

Τα σημεία που φαίνεται πως έβαλαν στο "κάδρο" τον 32χρονο, ήταν τέσσερα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν νωρίτερα τα εξής:

- την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα το χρονικό διάστημα από τις 04.50 - 6.20 το πρωί, το χρονικό διάστημα που όπως υποστήριζε ο ίδιος στην κατάθεση του έγινε η εισβολή και η δολοφονίας της συζύγου του και η προσπάθεια του να λυθεί και να επικοινωνήσει με τις αρχές.

- «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας (smartwatch) που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή. Ο παλμογράφος φαίνεται να σταματά νωρίτερα από τις μέχρι τώρα περιγραφές και εκτιμήσεις που είχε δώσει ο 33χρονος πιλότος.

- αντίστοιχη ανακολουθία προκύπτει και στον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, που υπήρχε στο ισόγειο χώρο στο καθιστικό σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 33χρονος. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από τον χρόνο που ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε.

- ένα ακόμα στοιχείο που δίνει φως τουλάχιστον σχετικά με το κίνητρο που ενδεχομένως να είχε ο νεαρός πιλότος είναι κάποια μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου που δείχνουν μια ένταση μεταξύ τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom