Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Πέθανε 56χρονη στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τη 2η δόση του εμβολιασμού με Pfizer


Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη αλλεργικό σοκ - Κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου μετά τη 2η δόση του εμβολιασμού της.

Νεκρή είναι μια 56χρονη γυναίκα που εμβολιάσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της.

Η γυναίκα εμβολιάστηκε με τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer και ενώ ανέμενε να παρέλθουν τα 15 λεπτά μετά τη χορήγηση του σκευάσματος, στο κέντρο Υγείας Καλαβρύτων, κατέρρευσε. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης και διασωλήνωση, ωστόσο η γυναίκα κατέληξε. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Επίσης, η γυναίκα κατά πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό Κέρτεζη Καλαβρύτων από τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα μαζί με τον σύζυγο της είχαν εγκαταλείψει πριν από ένα χρόνο την μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα και είχαν μεταβεί στο σπίτι που διατηρούσαν στην Κέρτεζη, προκειμένου να προφυλαχτούν από την πανδημία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού η 56χρονη είχε χάσει πριν λίγα χρόνια ένα από τα δύο της παιδιά σε τροχαίο:

“Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο στα Καλάβρυτα. Εδώ λένε πως η γυναίκα έφυγε από αλλεργικό σοκ θα περιμένουμε όμως τις επίσημες ανακοινώσεις. Έπαθε λένε αλλεργία είχε θέματα με αυτό και δεν πρόλαβαν να της προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια. 

Η γυναίκα ήταν συνταξιούχος και ήρθε στο νοσοκομείο να κάνει την δεύτερη δόση, την έφερε το πρωί ο σύζυγος της. Είχε δυο παιδιά το ένα το είχε χάσει από τροχαίο και το άλλο ζούσε στην Κύπρο. Έχουμε σοκαριστεί όλοι. 

Οι άνθρωποι έφυγαν πριν από ένα χρόνο από την Αθήνα, όπου ζούσαν μόνιμα για να προφυλαχτούν από τον κορωνοϊό και τώρα συνέβη αυτό. Από την Κέρτεζη κατάγεται ο σύζυγος, μάλιστα είχαν αποφασίσει να μείνουν μόνιμα εδώ. Δυστυχώς η γυναίκα έφυγε νέα και άδικα”.

Παναγιώτα Καρλατήρα - Θάνος Μακρογαμβράκης https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: