Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός γύρω για τους δράστες - Τα 10 άτομα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο (βίντεο)


Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς η αστυνομία φαίνεται πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση του ενός εκ των τριών δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της και τη σκότωσαν δίπλα στον σύζυγο και την 11 μηνών κόρη της.

Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές δεν επέλεξαν τυχαία το σπίτι της οικογένειας και επιχειρούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Οι κακοποιοί δεν είχαν αφήσει πίσω τους ούτε αποτυπώματα ούτε ίχνη DNA, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων και πλέον στο μικροσκόπιο είναι 10 άτομα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Ποιος είναι ο ύποπτος που έχει μπει στο μικροσκόπιο;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται.

Μάλιστα, από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού, του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ύποπτος ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. 

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom