Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: «Φονική» καραμπόλα με 10 νεκρούς, ανάμεσά τους 9 παιδιά!


Δέκα άνθρωποι, εκ των οποίων 9 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σε καραμπόλα 15 αυτοκινήτων σε δρόμο της Αλαμπάμα. 8 από τα παιδιά επέβαιναν σε όχημα ιδρύματος που φιλοξενεί παιδιά θύματα κακοποίησης ή παραμέλησης.

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους 9 παιδιά, κοντά στο Γκράνβιλ της πολιτείας της Αλαμπάμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Μπάτλερ, ο οποίος συνδέει το δυστύχημα με τα φαινόμενα της τροπικής καταιγίδας Κλοντέτ που πλήττει την περιοχή.

Τα οχήματα εκινούντο προς βορράν στον αυτοκινητόδρομο I-65 και το δυστύχημα ενδεχομένως οφείλεται στο φαινόμενο της υδρολίσθησης.

Οκτώ από τα δέκα άτομα, όλα παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επέβαιναν σε όχημα του Girls Ranch της Κομητείας Ταλαπούζα, ιδρύματος που φιλοξενεί παιδιά θύματα κακοποίησης ή παραμέλησης.

Ένας πατέρας και η κόρη του ηλικίας 9 μηνών, που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο, πέθαναν επίσης κατά την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της περιοχής. Πολλοί είναι και οι τραυματίες.

Πέραν του τραγικού συμβάντος, ένας 24χρονος και ένα 3 ετών αγόρι σκοτώθηκαν ακόμα το Σάββατο όταν ένα δέντρο καταπλάκωσε το σπίτι τους κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: