Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη χήρα της Κοιλάδας Αργολίδας (βίντεο)


Κατακεραύνωσε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ναυπλίου τη 42χρονη αποκαλούμενη «μαύρη χήρα της Ερμιονίδας», η οποία δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία του 42χρονου
συζύγου της και καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια!

Στη μαραθώνια αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή της Δήμητρας Βούλγαρη, την οποία χαρακτήρισε έναν «πολύ σκληρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν λυγάει και δεν μετάνιωσε»!

Δείτε το βίντεο της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" από τα 3':18" έως τα 21':38"


Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η κυρία δεν έκλαψε για την πράξη της. Τον έχει σκοτώσει (σ.σ.: τον σύζυγό της), τον έχει καθαιρέσει από μέσα της… Ούτε ένα ψεύτικο άλλοθι δεν είχε η κυρία. Και κανένας δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει σε αυτό το άλλοθι».

Ο εισαγγελέας έκανε ακόμη λόγο για μια «συζυγική ζωή-ωρολογιακή βόμβα, η οποία ήταν βασισμένη στο ψέμα και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί», ενώ επέμεινε στην εμπλοκή τρίτου προσώπου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έγινε συμπραγμάτωση».

«Οι περιπτώσεις αυτοκτονίας δεν έχουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Δεν καθαρίζονται ο χώρος, οι κάλυκες και τα αποτυπώματα. Αυτά είναι σκαλίσματα αυτουργών, συναυτουργών. Προφανώς κι άλλος έκανε παρέμβαση στον χώρο» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας, για να προσθέσει: «Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η μητέρα ενός παιδιού πηγαίνει στο σπίτι ενός εργένη και έχει κλειδί και μπαινοβγαίνει. Στη ζωή της κατηγορουμένης είχε εισχωρήσει ένα πρόσωπο για το οποίο ο σύζυγός της έτρεφε αισθήματα (σ.σ.: τον επιστήθιο φίλο του)».

Ένταση προκλήθηκε στη δικαστική αίθουσα όταν ο εισαγγελέας έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία της 42χρονης στα κανάλια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν πρωτόπειρη όταν κλήθηκε από την Αστυνομία».

Αναφέρθηκε, τέλος, στην ομολογία της κατηγορουμένης, την οποία πήρε πίσω στη συνέχεια, αρνούμενη να την υπογράψει: «Στον ανακριτή άλλα είπε. Ίσως θυμόταν καλύτερα και μετά δεν ήθελε να υπογράψει αυτό το κείμενο-ομολογία. Αυτή η έξυπνη γυναίκα, που γυρνούσε στα κανάλια, δεν κατάλαβε ότι ήταν εισαγγελικός λειτουργός και, μάλιστα, με βερμούδα τάχα. Αν είναι δυνατόν! Το ότι αρνήθηκε να υπογράψει δεν σημαίνει ότι η ομολογία δεν είναι έγκυρη».

Η αγόρευση του εισαγγελέα προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, οι οποίοι ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Η εισαγγελική πρόταση επαναλαμβάνει το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, κάτι που μας δημιουργεί θλίψη. Είναι δύσκολο να αντικρούσουμε επιχειρήματα που δεν εστιάζονται πάνω σε ευρήματα». Παρόντες στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ήταν στενοί συγγενείς τόσο της 42χρονης κατηγορουμένης όσο και του άτυχου ναυτικού.


«Είμαστε αθώοι. Είμαστε μια οικογένεια σεβαστή σε όλους. Η κόρη μου είναι άγγελος» ανέφερε ο πατέρας της Δήμητρας Βούλγαρη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ η αδελφή του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου τόνισε: «Θέλω να τιμωρηθεί. Σκότωσε άδικα τον αδελφό μου. Θα μπορούσε να είχε χωρίσει».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιουλίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και, ενδεχομένως, την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.
https://www.espressonews.gr/

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό φάκελό μας για το έγκλημα στην Κοιλάδα Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom