Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τρόμος στην Κοζάνη: Άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων της Εφορίας (φωτο & βίντεο)


Μεγάλη αναστάτωση και τρόμος στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι,όταν εξαγριωμένος άνδρας "μπούκαρε" με τσεκούρι στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ο άντρας ηλικίας 45-50 ετών ανέβηκε στον 2ο όροφο του κτιρίου της ΔΟΥ Κοζάνης και με ένα τσεκούρι επιτέθηκε εναντίον υπαλλήλων της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες στο KOZANILIFE.GR, ο άντρας κατάφερε και πέρασε μέσα από το γκισέ, έβγαλε ένα τσεκούρι από την τσάντα του και απρόκλητα χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους.

Οι υπάλληλοι έντρομοι φώναζαν και έτρεχαν να σωθούν, ενώ ο Διευθυντής της Εφορίας μαζί με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η Αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη.

Στον 2ο όροφο του κτιρίου της ΔΟΥ Κοζάνης που συνέβη το τραγικό περιστατικό παραμένει η Αστυνομία, ενώ το λουτρό αίματος που προκάλεσε ο δράστης μαρτυρά το σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε.

Οι συνολικοί τραυματίες είναι 4 υπάλληλοι της Εφορίας Κοζάνης, εκ των οποίων ένας άντρας και τρεις γυναίκες. Μία γυναίκα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Οι ανακρίσεις για το περιστατικό συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του KOZANILIFE.GR από το σημείο:


https://www.kozanilife.gr/

Άντρας με τσεκούρι μπήκε στην Εφορία Κοζάνης - Χτύπησε εφοριακούς-Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο - Μια σοβαρά τραυματίας
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν άντρας με τσεκούρι μπήκε στην Εφορία και χτύπησε εφοριακούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άντρας ηλικίας 45 ετών εισήλθε στη ΔΟΥ Κοζάνης και, στον 2ο όροφο, έβγαλε ένα τσεκούρι που μετέφερε στην τσάντα του.

Φωνάζοντας άρχισε να χτυπά υπαλλήλους της Εφορίας, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και έναν άντρα. Σύμφωνα, πάντα, με τις πρώτες εκτιμήσεις, μια εκ των τραυματιών φέρεται πιο σοβαρά, ενώ όλοι μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτό είναι το σακίδιο στο οποίο είχε το τσεκούρι ο 45χρονος που μπήκε στη ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε τέσσερις υπαλλήλους







https://kozanimedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom