Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ηλεία: Κατέληξε 17χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο Ψάρι


Κατέληξε πριν από λίγη ώρα ο 17χρονος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Ψάρι Βάρδας.

Ο 17χρονος που επέβαινε σε μηχανάκι που οδηγούσε ο 65χρονος παππούς του, το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ, είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου διασωληνώθηκε.

Δυστυχώς όμως δεν άντεξε στα βαρύτατα τραύματά του.

Το χρονικό του δυστυχήματος
Δύο άτομα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί στην διασταύρωση Ψάρι - Βάρδας στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα.

Παππούς και εγγονός ηλικίας 65 και 17 ετών είναι οι δύο σοβαρά τραυματίες του τροχαίου. Ο παππούς οδηγούσε το μηχανάκι με κατεύθυνση από Ψάρι προς Βάρδα, όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ επιβατηγό μάρκας Nissan που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Να σημειώσουμε πως λόγω εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες στην διασταύρωση δεν λειτουργούν.

Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης τους δύο τραυματίες στο Κ.Υ. Βάρδας.

Στο χώρο του τροχαίου βρέθηκε άμεσα και ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που ως γιατρός έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες.

Φωτο από το σημείο του δυστυχήματος
troxaio varda2
troxaio varda9a
troxaio varda3
troxaio varda4
troxaio varda5
troxaio varda6aa
troxaio varda7
https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom