Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ερέτρια: Σε ερημικό νησάκι πιάστηκε στα πράσα ο δάσκαλος με τη μαθήτρια!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και για την αποπλάνηση της 14χρονης στην Ηλιούπολη

Σε ένα απομονωμένο νησάκι σε ερημική περιοχή στην παραλία της Ερέτριας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω ο 51χρονος δάσκαλος, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου.

Στο νησάκι αυτό η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας πεζογέφυρας κι εκεί ο αδίστακτος εκπαιδευτικός είχε δώσει ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι, με το οποίο φέρεται να είχε σχέση από όταν εκείνο πήγαινε ακόμα Δημοτικό.

Και δεύτερος δάσκαλος αποπλανούσε μαθήτριά του από όταν ήταν στο δημοτικό

Μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, οι αστυνομικοί τον έπιασαν το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ερωτικές περιπτύξεις με το κοριτσάκι και τον συνέλαβαν.Άλλωστε τον παρακολουθούσαν διακριτικά εδώ και αρκετές μέρες και περίμεναν πότε θα έκανε τη λάθος κίνηση.

Οι αποκαλύψεις έπεσαν σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα ήρθαν στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ έδωσε κατάθεση μέσω παιδοψυχολόγου και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ο 51χρονος δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Είναι η δεύτερη υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από εκπαιδευτικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα σε λίγα 24ώρα. Στην Ηλιούπολη, 44χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριάς του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 44χρονος δε δίστασε να τάξει μέχρι και γάμο στο κορίτσι, ενώ σε φίλο του είχε εξομολογηθεί χωρίς ντροπή ότι είναι ερωτευμένος με το παιδί.

Εντύπωση προκαλεί τέλος το γεγονός ότι μετά τις αποκαλύψεις μαρτυρίες αναφέρουν πως οι συμμαθητές της μαθήτριας γνώριζαν για την ερωτική σχέση με τον καθηγητή, ενώ η διεύθυνση προσπαθούσε να τον αποσπάσει σε άλλη διοικητική θέση μακριά από το σχολικό περιβάλλον.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο 44χρονος να είχε αποπλανήσει και άλλα ανήλικα κορίτσια, ενώ όπως έγινε γνωστό μαθήτριες είχαν παραπονεθεί στη διεύθυνση για απρεπή, έως χυδαία σχόλια που έκανε στο σχολείο.
https://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom