Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Superleague: Η “τρέλα” παικτών και οπαδών και τα μέτρα για τον κορονοϊό που πήγαν… περίπατο (φωτο)


Τα πρώτα ματς στην εποχή του κορονοϊού στην Ελλάδα αποτελούν ήδη ιστορία, καθώς η Superleague επανεκκίνησε ξανά σήμερα (6/6) με την αγάπη των οπαδών για την ομάδας του και το πάθος των παικτών ωστόσο να θέτουν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό στο περιθώριο.

Η Super league μπήκε ξανά στις ζωές μας από χθες (6/6) μετά από τρεις μήνες διακοπής και την υιοθέτηση αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου ώστε να διεξαχθούν με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια τα ματς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρ’ όλα αυτά κάτι η… τρέλα της στιγμής μετά από ένα γκολ, κάτι η επιθυμία των οπαδών να βρεθούν με κάποιον τρόπο κοντά στην ομάδα τους, κατέληξε τα μέτρα να… αγνοηθούν επιδεικτικά σε κάποιες περιπτώσεις.

Χαρακτηριστική περίπτωση το γκολ της νίκης του Πανιωνίου επί του Βόλου που γιορτάστηκε με τους παίκτες και το επιτελείο να γίνονται ένα τεράστιο κουβάρι πάνω στη ένταση της στιγμής.

Στο ματς του της Θεσσαλονίκης πάλι, κάποιοι βρήκαν τρόπο να δουν την ομάδα τους έστω και από μακρυά, με το γνωστό “κόλπο” της ταράτσας κοντά στο γήπεδο, ξεπερνώντας έτσι το σκόπελο του “κεκλεισμένων των θυρών”, ενώ μετά το τέλος του ματς και τη μεγάλη νίκη του Άρη περίπου 30-40 φίλοι των “κίτρινων” μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν με την ομάδα, αποχωρώντας επίσης μαζικά, με τις αποστάσεις να είναι ελάχιστες.

Σε γενικές γραμμές παίκτες και οπαδοί το… προσπάθησαν, αλλά είναι προφανές δύσκολο σε μαζικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, να τηρηθούν μέχρι… κεραίας τα μέτρα, παρ’ όλα αυτά αν και προς στιγμήν κάποιοι ξέχασαν τις συνέπειες του κορονοϊού, δεν ξέχασαν τις προσπάθειες όσων κρατικών λειτουργών (γιατροί, νοσηλευτές, αστυνομία) έδωσαν τη “μάχη” για να κρατήσουν ασφαλή τον κόσμο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, προσέφερε εξάλλου τη στιγμή της βραδιάς αφιερώνοντας το πρώτο του γκολ σε όλους αυτούς, δείχνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό του.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom