Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Οι παλαίμαχοι της Δόξας Καινούργιου απαίτησαν δημοκρατικές εκλογές στο σύλλογο (φωτο)



Η μεγαλύτερη συμμετοχή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΔΟΞΑΣ Καινούργιου υπήρξε στη χθεσινή 20-6-2020 σύσκεψη,που εξελίχθηκε σε Γεννική Συνέλευση του Συλλόγου,από ιδρύσεώς του.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου Αγρινίου, ο οποίος μας ενημέρωσε για το στεγαστικό ζήτημα και ο Πρόεδρος της ομάδας ΔΟΞΑΣ, που ζήτησε "να υπάρξει επιτέλους νόμιμη διοίκηση, και να είναι αρωγός στην ομάδα που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει πουθενά"! Η παρουσία τους έγινε ύστερα από πρόσκληση της πρωτοβουλίας.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία των τεσσάρων φίλων παλαιμάχων που διακίνησαν στο χωριό και στα site την Παρασκευή (κάπως αργά) σχετική ανακοίνωση για την μη διεξαγωγεί εκλογών από το έκπτωτο συμβούλιο και με περιεχόμενο με τα αυτονόητα που κανείς δεν θα μπορούσε να διαφωνεί, αλλά αυτοί δεν παραβρέθηκαν να υποστηρίξουν τις απόψεις τους και να προτείνουν λύσεις στο διαταύτα, για την άρση του αδιεξόδου. Ίσως οι λύσεις, που είναι και το ζητούμενο να μην τους ενδιαφέρουν!

Καλοπροαίρετα τους ρωτάμε, πως δικαικλογούν οι παλιοί μας συμπαίκτες, αυτή την πολιτική αντίφασή τους με την παρέμβαση της τελευταίας στιγμής; Αμηχανία! κομματικός μανχαισμός; ή έπρεπε να πούμε κάτι για την αυτοσυντήρηση; Δεν θέλω να επεκταθώ περεταίρω, αυτή τη στιγμή, προς χάρη της ενότητας του Συλλόγου και δεν θέλω να "ξύσω" πληγές!

Στην ουσία της συζήτησης καταδικάστηκε από όλους τους παλαίμαχους η μη διεξαγωγή εκλογών 4 χρόνια τώρα στο σύλλογο και η άρνηση του έκπτωτου πλέον Δ.Σ. να παραβρεθεί και να διευκολύνει την διεξαγωγεί εκλογών, όπως αρμόζει στον ιστορικό σύλλογό μας.

Το προεδρείο της ΓΣ, που εκλέχτηκε, έχει σαφή εντολή να καλέσει αυτούς που κατέχουν παράνομα τα βιβλία και τη σφραγίδα κλπ στοιχεία του συλλόγου να τα παραδώσουν άμεσα και να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στις δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αποκλεισμούς και ελεύθερα στην ανάδειξη νέας διοίκησης των μελών.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή άρνησής τους, να γίνει προσφυγεί στο δικαστήριο για τον διορισμό διοίκησης, με τις όποιες συνέπειες προκύπτουν και σε προσωπικό επίπεδο για κάθε έναν εξ αυτών όπως ο νόμος επιβάλει. ... με τον ανάλογο διαχειριστικό έλεγχο κ.λ.π.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση από το προεδρείο της ΓΣ.

ΥΓ: Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούν τουλάχιστο 650 ευρώ για τα συνολικά έξοδα, όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος.

Δείτε φωτό από τη χθεσινή συνέλευση:

DEM-PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom