Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Έγκλημα στον Εύοσμο: Προφυλακιστέες μάνα και κόρη - Τι κατέθεσαν


Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, η 45χρονη και η 18χρονη κόρη της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο, την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί όπλων, ενώ ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή τους κράτηση.

Τι δήλωσαν μάνα και κόρη κατά την απολογία τους
Η 18χρονη κόρη επανέλαβε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της από τα 14 της χρόνια, από τη Β’ γυμνασίου μέχρι σήμερα.

«Την τελευταία φορά ήταν την Τετάρτη, πριν βάλω τέλος στον εφιάλτη που περνούσα», φαίνεται να είπε η 18χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 49χρονου πατέρας της.

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος και μητέρα της 18χρονης υποστήριξε ότι δε γνώριζε τίποτα και ότι η κόρη της δεν είχε εκμυστηρευτεί, μέχρι τα χαράματα της μέρας πριν γίνει το έγκλημα.

«Την Κυριακή έμαθα τι γινόταν και την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος σε αυτά που βίωνε τα τελευταία χρόνια», ανέφερε η μητέρα.

Θύμα κακοποίησης ισχυρίστηκε πως ήταν και η σύζυγος του 49χρονου ενώ επικαλέστηκαν και κάποιες οικονομικές διαφορές.

Το οικογενειακό δράμα - Γιατί η μητέρα επέστρεψε ξανά στο σπίτι
Όπως ανέφερε η μητέρα, υπό αυτές τις συνθήκες εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Κατόπιν παρότρυνσης, όμως του γιου τους, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, επέστρεψαν στο σπίτι τους στον Εύοσμο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν προανακριτικά, συνεχίστηκε η εις βάρος τους κακοποίηση.

Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη, ενεργώντας από κοινού, φαίνεται να μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί στο σπίτι του στον Εύοσμο και αφού ακινητοποίησαν το θύμα και τον μαχαίρωσαν επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom