Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη - Οι απαντήσεις που σοκάρουν


Το ότι αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το internet ήταν ένα από τα λάθη που φέρεται να έκανε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα. Η παρουσία της στον εισαγγελέα και ο τρόπος που
απάντησε στις ερωτήσεις, επικαλούμενη ως… άλλοθι τα νύχια και τα μαλλιά της, προκαλούν αίσθηση.

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει». Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν η λακωνική απάντηση που έδωσε η 35χρονη όταν ρωτήθηκε χθες (11.06.2020) από τον εισαγγελέα εάν γνωρίζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρόνης Ιωάννας.

Η 35χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι γνώριζε για την επίθεση με βιτριόλι μέσω μιας ξαδέρφης της, ωστόσο αρνήθηκε πως τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που, κατά την αστυνομία, ήταν και η αιτία για τις εμμονές της, η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς ωστόσο να ισχυριστεί ότι φοβόταν ότι η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Click4more: Βιτριόλι: Μια φράση της Ιωάννας στην 35χρονη ήταν αρκετή; Ο διάλογος που αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και ψύχραιμη ενώπιον του εισαγγελέα ενώ οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με τα πειστήρια που βρέθηκαν πάνω της αλλά και στο σπίτι της, σοκάρουν.

Τα νύχια, τα μαλλιά και οι απαντήσεις που σοκάρουν
Στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο! Καρέ – καρέ η 35χρονη την παραμονή και μετά την επίθεση στην Ιωάννα!

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και, κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες, ίδιες, καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το internet
Πέρα από τα πειστήρια ωστόσο, η 35χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε δύο λάθη. Από την μια, με την τηλεκάρτα που έκανε το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί, καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο και αφετέρου αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου αντί 4,5 ευρώ κάτι που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς!

Τα λάθη
Μια σειρά από λάθη της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, για να φτάσουν στην ταυτοποίησή της.

Το βασικότερο λάθος, ήταν το γεγονός ότι η 35χρονη κατηγορούμενη κάλεσε από την τηλεκάρτα που χρησιμοποιούσε, εκτός από την εταιρεία ραδιοταξί, και έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ασχολείται κυρίως ως κηπουρός. Αρχικά, τον είχε καλέσει από το προσωπικό κινητό της, αλλά επειδή ο αλλοδαπός δεν απάντησε αργότερα χρησιμοποίησε το καρτοτηλέφωνο και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν την ταυτότητά της ρωτώντας τον ποιος τον κάλεσε.

Επίσης, όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr, κάμερα ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε η επίθεση στη λεωφόρο Θησέως, την είχε καταγράψει την ώρα που έφευγε από το σημείο και έτσι οι αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση γνώριζαν τον σωματότυπό της.

Οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν εβδομάδες ολόκληρες
Πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και μια εβδομάδα όλες τις κινήσεις της 35χρονης, η οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα της που βρίσκεται πολύ κοντά με αυτή του θύματος.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom