Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ο Παναιτωλικός νίκησε 3 - 0 τη Λάρισα κι ελπίζει σε παραμονή (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός,ο οποίος καίγεται για βαθμούς,υποδέχτηκε απόψε την ΑΕΛ στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League 1.Νίκησε  3 - 0 κι έβαλε τα θεμέλια για παραμονή στην κατηγορία.

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε σήμερα ο Παναιτωλικός! Αγχωμένος στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας,αλλά μόλις έφτανε έξω από την περιοχή της ΑΕΛ πελάγωνε,έκανε πέντε τελιές χωρίς καμία να πάει στην εστία.

Στο δεύτερο έπαιξε μεγάλη,με τον Μουνιέ σε μεγάλα κέφια, μπήκε ορεξάτος κι αποφασισμένος να πάρει το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα δύο γκολ,ενώ έχασε ευκαιρίες και για άλλα...,μέχρι να έρθει το τρίτο!


Στο 21' μία ωραία αντεπίθεση από τον Παναιτωλικό με τον Ρόσα να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά,ο οποίος έφερε την μπάλα στο δεξί και σούταρε όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 29' πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν ψηλά την μπάλα ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Φερνάντεθ μπλόκαρε εύκολα.

Στο 44' μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Μουνιέ έδωσε στον Ρόσα εκείνος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο 45+2' η μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ να σκοράρει. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεβιτς, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Μιχαήλ προσπάθησε να στείλει την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά την έστειλε πάνω στον Φερνάντεθ που μπλόκαρε.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φορτσάτος ψάχνοντας εναγωνίως ένα γκολ και τον Μουνιέ σε μεγάλα κέφια!

Στο 53' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό: Τραγικό λάθος από τον Μιχαήλ έξω από την περιοχή, ο Μουνιέ του έκλεψε την μπάλα προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό.... 1 - 0

Στο 60' παραλίγο κι άλλο γκολ από τον Μουνιέ: Σέντρα του Ρόσα από τα αριστέρα ο Μουνιέ πήγε να βάλει ένα γκολ "αεροπλανικό" θα λέγαμε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι κι έφυγε λίγο άουτ.

Στο 61' ήρθε δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό: Τρομερή μπαλιά από τον Μουνιέ στον Ντάουντα και εκείνος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κρίστινσον γράφοντας με σουτ το 2-0.

Μετά την ψυχρολουσία του 2 - 0 η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει,αλλά ο Μουνιέ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

Στο 77' τρίτο γκολ για τον Παναιτωλικό: Γκολάρα και πάλι από τον Μουνιέ. Ο Ρόσα έδωσε στον Γάλλο κι εκείνος με μαγικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0.

Μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός και μία πολύ μεγάλη νίκη που τον απαμάκρυνε 5 βαθμούς από τον Πανιώνιο που έφερε ισοπαλία 0 - 0 στην Τρίπολη,ενώ πέρασε και την Ξάνθη κατά δύο βαθμούς,η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Κέβιν, Λιάβας, Μαλής, Τζανακάκης(12' λ.τ. Τσιγγάρας), Άλβαρες(79' Μιμίτο), Ντίας, Ντάλσιο(86' Λουσέρο), Ρόσα, Μουνιέ(86' Αριγίμπι), Ντάουντα.

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ(78' Φιλίπ), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε(85' Λουφάκης), Σεσέροβιτς(57' Γκαζάλ), Μπούστος(78' Πινάκα), Σίλβα(57' Ασούμπρε), Παπάζογλου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom