Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Τ' είχες Γιάννη,τ' είχα πάντα! Λαμία - Παναιτωλικός 2 - 0 (φωτο & βίντεο)


Η 10η στη βαθμολογία Λαμία υποδέχτηκε απόψε  για την πρώτη αγωνιστική των playouts τον Παναιτωλικό που δίνει τη μάχη για τη σωτηρία του μετά μάλιστα και την προχθεσινή νίκη του ουραγού Πανιωνίου.

Μία από τα ίδια ο Παναιτωλικός,"όλο λάδι, λάδι κι από τηγανίτα τίποτα" κι έτσι έχασε εύκολα 2 - 0 από την αδιάφορη Λαμία...


Υστερα από 3 μήνες διακοπή λόγω κορονοϊού,σε άδειο γήπεδο,με μασκοφόρους στους πάγκους και με αρκετή ζέστη οι δύο ομάδες έπαιξαν υποφερτά ποδόσφαιρο...

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίωρο,ώσπου ο Αραβίδης ενήργησε πανέξυπνα βγάζοντας την ασίστ στον Βιγιάλμπα...

Στο 29' γκολ για τη Λαμία: Ο Μπεχαράνο από πίσω αριστερά έβγαλε την μπαλιά για τον Αραβίδη,αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε στον Βιγιάλμπα,ο οποίος από το κέντρο της περιοχής έστειλε την μπάλα σε κενή εστία γράφοντας το 1 - 0.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός ανέβηκε πιο κοντά στην περιοχή του Κάχριμαν χωρίς όμως να τον απειλήσει αν και του δόθηκαν οι ευκαιρίες.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας και τη Λαμία το προβάδισμα στο σκορ

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός και επιθετική διάθεση....

Στο 52' ο πρώτος μυικός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή της Λαμίας,τον Χρήστο Αραβίδη...

Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να ισοφαρίσει,αλλά δεν τα καταφέρνει στην τελική προσπάθεια,ενώ η Λαμία χωρίς να πιέζει φαίνεται να κρατά άνετα το 1 - 0.

Τρεις μαζεμένες αλλαγές έκανε στο 71' ο Μάκης Χάβος σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα του και να της δώσει πνοή....

Ο Ακης Μάντζιος απάντησε στο 76' με δύο αλλαγές και αμέσως μετά η Λαμία σκόραρε με τον νεοεισελθέντα Μπιανκόνι...

Στο 78' δεύτερο γκολ για τη Λαμία: Ο Μπεχαράνο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπιανκόνι με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, κοντά στο σημείο του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και 2 - 0.

Και κάπου εδώ το παιχνίδι τελείωσε με τη Λαμία να κατακτά μια εύκολη νίκη και να ανεβαίνει ψηλότερα στη βαθμολογία,ενώ ο Παναιτωλικός μείωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του,μόλις στους 3 βαθμούς,από τον Πανιώνιο και... η ελπίδα πεθαίνει πάντα!!!

Μια από τα ίδια λοιπόν και σήμερα ο Παναιτωλικός,ευάλωτος στην άμυνα,ανομοιογένεια στο κέντρο,σχετικά καλός στην επίθεση αλλά χωρίς το γκολ....


Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού.

ΛΑΜΙΑ (Ακης Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε(76' Δημούτσος), Μπεχαράνο(87' λ.τ. Πλιάτσικας), Βασιλόγιαννης(76' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα(55' Μπουλούλης), Αραβίδης(55' λ.τ. Καραμάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίεστεντ(46' Λιάβας), Κέβιν(71' Λουσέρο), Τσιγγάρας(71' Αριγίμπι), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ(71' Μπαϊροβιτς), Άλβαρες, Ντάουντα(83' Ντουάρτε)..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom