Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Σφαγή σεισμολόγων,αλλά όχι για τους σεισμούς! - Παπαδόπουλος εναντίον Τσελέντη


Μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook ο σεισμολόγος και πρώην Διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έως το 2018, Γεράσιμος Παπαδόπουλος καταγγέλλει το νυν διευθυντή Άκη Τσελέντη ότι άλλαξε την
ηλικία του προκειμένου να είναι πάλι υποψήφιος για την θέση αυτή. Ο κ. Τσελέντης απάντησε με ανάρτηση επίσης στο facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Τσελέντης φέρεται να έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος και προσκόμισε έγγραφα με νεώτερη ηλικία πριν λήξει η προθεσμία.

Δείτε όλη την ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. Α. ΤΣΕΛΕΝΤΗ!!
Αγαπητέ Συνάδελφε κ. Τσελέντη,
Μετά από 35 χρόνια παράλληλης πορείας δικαιούμαι να σου απευθυνθώ δημόσια. Έθεσες και πάλι υποψηφιότητα για δ/ντής στο Γεωδυναμικό. Επειδή έχεις υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος, προσκόμισες χαρτιά για νεώτερη ηλικία, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία! Η αλλαγή ηλικίας νομικά δε γίνεται δεκτή. Αλλά ούτε με την κοινή λογική στέκει. Γιατί αν ισχύει, μπήκες στο παν/μιο 15-16 χρόνων!!! Συνεπώς, φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση τα μέλη της επιτροπής.

Θα μου πεις ότι ο Υφυπουργός Έρευνας κ. Χρίστος Δήμας (Χρίστος Δήμας – Christos Dimas) συγκρότισε, όλως τυχαίως, μια πολύ φιλική επιτροπή. Όλως τυχαίως ο φίλος σου ο κ. Π. Βαρώτσος, που μαζί κάνετε τις προγνώσεις επί 30 χρόνια, όλως τυχαίως ο κ. Κ. Συνολάκης #CostasSynolakis, επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Και άλλοι.

Παρ’ ολα αυτά δυσκολεύονται να πάρουν μερίδιο στη μη νομιμότητα. Για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου, για να κρατήσουν και οι άλλοι τη δική τους, σε προτρέπω να δηλώσεις παραίτηση από υποψήφιος. Είναι το καλύτερο που σου μένει να κάνεις! Τώρα που έχεις λίγο χρόνο ακόμη!!



Απαντώντας ο Άκης Τσελέντης έγραψε:
«Εδώ και καιρό δέχομαι ενορχηστρωμένες επιθέσεις από συγκεκριμένη κλίκα με αιχμή πρώην συνάδελφο και νυν συνταξιούχο. Δεν δίστασε μάλιστα αυτός παραμονές της εκλογής του νέου διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, όπου τυχαίνει να είμαι υποψήφιος (και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ) να ζητήσει με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα την παραίτηση μου – προς όφελος φυσικά άλλου υποψηφίου που προφανώς τον υποκινεί – με το πρόσχημα δήθεν πλαστής εκ μέρους μου κατάθεσης δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ηλικία μου.

Αφού λοιπόν δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την πρόοδο της διαδικασίας εκλογής προσπαθούν ως έσχατο μέσο να με εκφοβίσουν διασύροντας με στη κοινή γνώμη που βέβαια δεν μπορεί να έχει γνώση της νομοθεσίας. Επειδή αυτή τη φορά το ψέμα και η δολιότητα ξεπέρασαν τα όρια δηλώνω ότι κινούμαι ήδη νομικά εναντίον αυτού αλλά και όσων με άτιμους τρόπους προσπαθούν να πλήξουν το κύρος, την ηθική και την επιστημονική μου υπόσταση.»

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Τσελέντη



https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom