Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Η ολέθρια «αμαρτία» της 34χρονης Ιωάννας - Στο μικροσκόπιο των ερευνών γυναίκα από τον πολύ στενό κύκλο της


Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τη φρικιαστική και παρανοϊκή επίθεση στην άτυχη Ιωάννα έρχονται στο φως.Την ώρα που κορυφώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη
γυναίκα «δηλητήριο» που σμπαράλιασε με καυστικό υγρό το πρόσωπο και την ψυχή της 34χρονης, η «δημοκρατία» αποκαλύπτει πως η αρχή της αδιανόητης τραγωδίας στην Καλλιθέα έγινε την περίοδο της καραντίνας για τον φονικό ιό!

Η φρικιαστική ιστορία που έχει παγώσει το πανελλήνιο κρύβει πολλά μυστικά και μια ολέθρια (όπως όλα δείχνουν) «αμαρτία» για τη γλυκιά 34χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας. Κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας ελήφθησαν περί τις 20 καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού, φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος της 34χρονης, κυρίως γυναίκες.

Όμως το στοιχείο «κλειδί» που οδηγεί με αργά βήματα στη διαλεύκανση της φρικιαστικής υπόθεσης έδωσε ένας άνδρας που είχε επαφές με την Ιωάννα ως τρία 24ωρα προτού εκείνη δεχθεί την επίθεση.

Αυτός έκανε λόγο για μια γυναίκα από τον πολύ στενό κύκλο της άτυχης ασφαλίστριας, με την οποία συναντήθηκε κρυφά και της αποκάλυψε μυστικά που μόνο η Ιωάννα γνώριζε. Μυστικά, τα οποία φαίνεται ότι την έκαναν να νιώσει προδομένη και να καταληφθεί από ένστικτο εκδίκησης.

Από την τελευταία συνάντηση της Ιωάννας με τον συγκεκριμένο άνδρα μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 18 Μαΐου, που άνοιξε η ασφαλιστική εταιρία μετά την καραντίνα, η 34χρονη πήγαινε χαρούμενη να πιάσει δουλειά. Όμως είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται, όταν η άγνωστη μαυροφόρα τής έστησε ενέδρα και άδειασε με μανία και πρωτόγνωρο μίσος το βιτριόλι στο όμορφο πρόσωπό της.

Όλα τα «κενά» ως προς τις σχέσεις, τις επαφές και τους συσχετισμούς προσώπων έχουν πλέον καλυφθεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν αποδείξεις, ώστε να «δέσουν» ότι αυτή έλουσε με το καυστικό υγρό την άτυχη Ιωάννα.

Η φυσιογνωμία και ο σωματότυπος της βασικής ύποπτης ταιριάζουν με αυτά της μαυροντυμένης νεαρής γυναίκας που έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Ωστόσο, τα προανακριτικά ευρήματα δεν κρίνονται επαρκή για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία, εκτός αν υπάρξει ομολογία ή αν η Ιωάννα καταθέσει ότι την αναγνώρισε.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, παρόλο που δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο για αδικήματα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η Εισαγγελία άναψε χθες το πράσινο φως για την άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της 34χρονης, καθώς και τις επαφές που διατηρούσε. Θεωρούν απίθανο να μην είχε δεχτεί προειδοποιήσεις η Ιωάννα και εκεί οφείλεται η ανησυχία της να καταδείξει ως ύποπτο άτομο που σχετίζεται με αυτά που είχε στενές προσωπικές σχέσεις.

Παράλληλα, σαρώνουν τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν το κινητό της βασικής ύποπτης βρισκόταν σε λειτουργία κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η επίθεση στην 34χρονη, πράγμα που θα τη συνδέσει άμεσα με αυτήν.

https://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: