Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε η "γυναίκα με τα μαύρα" (βίντεο)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φέρεται να έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, οι αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τρεις γυναίκες στο στόχαστρο της αστυνομίας

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο της Αστυνομίας για την υπόθεση, ενώ η ιχνηλάτιση των επαφών της άτυχης κοπέλας «φωτογράφισε» πρόσωπα - κλειδιά, οδηγώντας όλο και πιο κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονταν μια γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας και μία από το επαγγελματικό. Ωστόσο, νέες μαρτυρίες βάζουν στο «κάδρο» ένα ακόμη γυναικείο πρόσωπο «κλειδί». Οι αρχές έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στον εντοπισμό του λάθους που θα τη «δέσει» με την υπόθεση, αποκρυπτογραφώντας όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό.

Όπως ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom