Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Προπηλακίστηκε στα Μέγαρα ο Γιώργος Τσίπρας: «Προδότη, ξεφτίλα»! - Τι απάντησε (βίντεο)


Φραστική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29.05.2020) στα Μέγαρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Ο Γιώργος Τσίπρας βρέθηκε στα Μέγαρα για να συμμετάσχει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να δημιουργηθεί δομή προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Πέραμο, στο χώρο της 75 ΜΕ, που ανήκει στην Εκκλησία.

«Ξεφτιλισμένε, προδότη» ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του Γιώργου Τσίπρα.

Δείτε τη στιγμή της έντασης

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebbook, όπου και μοιράστηκε το video από τη στιγμή της έντασης, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τόνισε πως η επίθεση σε βάρος του έγινε από ακροδεξιούς.

Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών που του επιτέθηκε έξω από το δημαρχείο στα Μέγαρα και ενώ εκείνος ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που πήγε για να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας.


Την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας καταδίκασε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Μεγαρέων. Χαρακτήρισαν το περιστατικό «ατυχές, λυπηρό και απαράδεκτο».


«Τέτοιες συμπεριφορές βίας και προπηλακισμού είναι καταδικαστέες από όλους όταν μάλιστα είναι εις βάρος αιρετών εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν τιμούν κανέναν, δεν ωφελούν, προσβάλλουν βάναυσα και πληγώνουν την ίδια τη Δημοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom