Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ούτε σήμερα ο Παναιτωλικός! Εχασε 1 -0 από την ΑΕΚ στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Super League.Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη,η μεν ΑΕΚ για να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα,ο δε Παναιτωλικός για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.

Μετά από ένα μάλλον νερόβραστο παιχνίδι,με εξάρσεις των φιλοξενουμένων κατά διαστήματα η ΑΕΚ κέρδισε 1 - 0,με τον Παναιτωλικό να μένει χωρίς βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές!


Το ματς ξεκίνησε με τους Αγρινιώτες να έχουν μόλις έναν Ελληνα στη σύνθεσή τους,ενώ οι κιτρινόμαυροι τέσσερις!

Η ΑΕΚ είχε από την αρχή την υπεροχή,ενώ οι Αγρινιώτες έδιναν περισσότερη προσοχή στην άμυνά τους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 6' πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ: Σέντρα ο Λόπες, ο Μάνταλος έπιασε με το αριστερό ένα βολ πλανέ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και με τους Λιβάγια και Αλμπάνη προσπαθούσε να ανοίξει την άμυνα του Παναιτωλικού,όμως χωρίς αποτέλεσμα....

Στο 27' ο Μοράρ πέτυχε γκολ,πλην όμως είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ...

Μετά το 30' η ΑΕΚ ξεφούσκωσε,"έκοψε" ταχύτητα,ο Παναιτωλικός πήρε χώρο στο γήπεδο,κράτησε τη μπάλα κερδίζοντας αρκετά... φάουλ!!!

Στο 38' ένα κόρνερ για τον Παναιτωλικό:Έπιασε την κεφαλιά ο Λουσέρο,αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 42' φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Παναιτωλικό το εκτέλεσε ο Μοράρ στα.... χέρια του Μπάρκα!

Κι ένα φάουλ του Λιβάγια στη λήξη του ημιχρόνου χωρίς τύχη και... 0 - 0

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος,μπαίνοντας αρκετά δυνατά και ψάχνοντας εναγωνίως ένα γκολ.

Στο 52' η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ:μετά από συνδυασμό Μάνταλου - Παουλίνιο από πολύ κοντά ο Λιβάγια σούταρε άτσαλα με τον Κνετ να μπλοκάρει εύκολα.

Και οι δύο ήθελαν,αλλά δεν μπορούσαν,διαδοχικά λάθη εκατέρωθεν,ούτε ένας συνδυασμός της προκοπής με τα λεπτά να κυλούν.... και κάπου εκεί στο 60' η ΑΕΚ άρχισε ν' ανεβάζει στροφές.

Στο 59' μία καλή σέντρα από τον Λόπες, έπιασε την κεφαλιά ο Λιβάγια, όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 62' μία φοβερή μπαλιά του Μάνταλου στον Λιβάγια, πάτησε στην περιοχή ο Κροάτης, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά και πάλι στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων.


Στο 69'  γκολ για την ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια δέχτηκε ωραία μπαλιά στα αριστερά της περιοχής του Παναιτωλικού και πλάσαρε πολύ όμορφα τον Κνετ γράφοντας το 0 - 1.

Στο 75' καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Μαλής έπιασε κεφαλιά μετά από φάουλ, αλλά δεν βρήκε στόχο!

Στο 86' δοκάρι για την ΑΕΚ: Ο Λιβάγια από σέντρα του Παουλίνιο έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν πέτυχε το δεύτερο γκολ του.

Τέταρτη ήττα για τον Παναιτωλικό σε τέσσερις αγωνιστικές κι ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια!

*Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων δεν έπαιξαν το πρώτο λεπτό του αγώνα,αφού οι ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται επειδή οι συνάδελφοί τους στις χαμηλότερες κατηγορίες αγωνίζονται ανασφάλιστοι.

* Πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού


Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Λουσέρο(75' Καβαδδίας), Ταχάρ(82' Τσιγγάρας), Ντίας(87' Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μοράρ.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς(78' Γαλανόπουλος), Σιμόες, Λόπες, Μάνταλος(83' Χουλτ), Αλμπάνης(64' Γιακουμάκης), Λιβάγια.

Δείτε φωτο από Αγρίνιο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom