Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Εχασε και σήμερα ο Παναιτωλικός με 2 - 0 από τον Ατρόμητο (φωτο & βίντεο)


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Super League,σ' ένα ματς ζωής ή θανάτου αφού και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν.Οι μεν γηπεδούχοι είχαν 2 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια,ενώ οι φιλοξενούμενοι 0....



Με έναν και μοναδικό Ελληνα στην αρχική του ενδεκάδα ο Παναιτωλικός και δώδεκα ξένους συνολικά  συν δύο Ελληνες (με τις αλλαγές) έχασε και σήμερα με 2 - 0 από  τον Ατρόμητο παρότι είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Δυστυχώς για τον Παναιτωλικό,πριν καταλάβει ότι ο αγώνας ξεκίνησε βρέθηκε μ' ένα γκολ στην πλάτη!
Μόλις στο 2' γκολ για τον Ατρόμητο: Μετά από επανέλεγχο της φάσης με το VAR ο διαιτητής μέτρησε το γκολ, καθώς είδε ότι οριακά καλύπτεται ο Μανούσος,που δέχτηκε μακρινή μπαλιά. Ο φορ του Ατρόμητου βγήκε στην πλάτη της φιλοξενούμενης άμυνας, άδειασε με προσποίηση τον Σανιά και πλάσαρε ιδανικά τον Κνετ γράφοντας το 1 - 0.


Ο σκόρερ του Ατρομήτου,Γιώργος Μανούσος

Μετά την ψυχρολουσία ο Παναιτωλικός προσπάθησε για την ισοφάριση,όμως δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Ατρομήτου παρότι γυρόφερνε διαρκώς τη μπάλα έξω απ' αυτή κουράζοντας εαυτούς και... οπαδούς.

Από την άλλη αργά,αλλά μεθοδικά ο Ατρόμητος,πιο ουσιαστικός,έψαχνε ένα ακόμη γκολ!

Στο 19' ο Ατρόμητος βρέθηκε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ: Ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά στον αέρα μετά από κόρνερ,αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κνετ.

Το πιο σημαντικό στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους ήταν ο φανερός εκνευρισμός του προπονητή του Παναιτωλικού,ο οποίος έβλεπε τους παίκτες του να έχουν τη μπάλα (66% κατοχή),αλλά να μην μπορούν να περάσουν μια μπαλιά της προκοπής στον Μοράρ,που βολόδερνε μόνος κι έρημος στην περιοχή του Ατρομήτου.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να προηγείται με 1 - 0

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό πιο ζωντανό να πλησιάζει σε δύο διαδοχικές φάσεις κοντά στην ισοφάριση.

Στο 51' μία μεγάλη και πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Λουσέρο έκανε ωραία σκαφτή μπαλιά για τον Ντάλσιο, αυτός είχε και χώρο και χρόνο στην περιοχή, αλλά αστόχησε απελπιστικά.

Αμέσως μετά στο 52' μία αδύνατη γυριστή κεφαλιά του Μοράρ από κοντά,η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μανδά.

Ούτε η είσοδος του κινητικού Ρομάν στο 62' άλλαξε την κατάσταση για την ομάδα του Κάστρο,που και πάλι είχε την κατοχή της μπάλας και σχεδόν το μισό γήπεδο δικό της...,αφού ο Ατρόμητος είχε γυρίσει στην περιοχή του!

Στο 71' ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Μοράρ,δεν ήταν οφσάιντ, που προβλημάτισε τον διαιτητή Βρέσκα για τουλάχιστον 6 λεπτά!!!Τελικά το ακύρωσε μετά από διαβουλεύσεις μέσω ενδοεπικοινωνίας στην αρχή και στο τέλος αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο VAR,όπου είδε πως ο Γιοβάνοβιτς παρενοχλούσε τον τερματοφύλακα!...


Στo 78' που ξανάρχισε το παιχνίδι δόθηκε κόκκινη κάρτα στον βοηθό του Λουίς Κάστρο και κίτρινη στον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Στο 87' και κόντρα στη ροή του αγώνα δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Μανούσος έκανε το πλασέ με το αριστερό, αριστερά εντός περιοχής, ο Κνετ έκανε λάθος και... 2 - 0 και πρώτη νίκη για την ομάδα του Περιστερίου.



Από αυτό το σημείο και μετά ο Ατρόμητος κυνήγησε και τρίτο γκολ,ενώ ο Παναιτωλικός που για μία ακόμα αγωνιστική δεν σταύρωσε βαθμό,παρακαλούσε να λήξει ο αγώνας....

Το ματς τελείωσε μετά από 112 λεπτά  αφού ο διαιτητής (που είχε δείξει 8' καθυστέρηση) και πάλι διαβουλεύονταν με το VAR τρία λεπτά για μία κάρτα στο Γιοβάνοβιτς,που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε....

Απογοήτευσε και σήμερα ο Παναιτωλικός που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές,ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ κι έχει πετύχει 3!

* Τα παιδιά στο γήπεδο για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ούμπιδες(79' Ανδρούτσος), Ρόσα(64' Μάντσον), Νταβιώτης(84' Γιακουμάκης), Μανούσος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας(62' Ρομάν), Λουσέρο, Μιμίτο(91' Καββαδίας), Μοράρ, Αριγίμπι(84' Ντουάρτε).

Δείτε φωτο από το γήπεδο του Περιστερίου:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom