Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ στην Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε πλοίο εν πλω με 612 επιβαίνοντες - Επέστρεψε στο λιμάνι


Λόγω της φωτιάς το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι στην Ηγουμενίτσα. Στο πλοίο υπάρχουν 538 επιβάτες και 74 άτομα πλήρωμα. Υπό έλεγχο η φωτιά σύμφωνα με το Λιμενικό. Εκκενώνεται αυτή την ώρα το πλοίο.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα, λίγο μετά αφότου αναχώρησε για το λιμάνι της Βενετίας στην Ιταλία.

Το πλοίο που έχει πάρει φωτιά είναι το Olympic Champion της ANEK LINES και εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει επιστρέψει στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλοίο υπάρχουν 538 επιβάτες και 74 άτομα πλήρωμα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης από το πλοίο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λιμενικού,Νίκο Λαγκαδιανό, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά στο πλοίο και αυτή την ώρα εκκενώνεται με τους επιβάτες να αποβιβάζονται στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το λιμενικό, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη ενώ στο σημείο βρίσκονται ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό και χερσαία μέσα της Πυροσβεστικής.

update:Στις 9:15 π.μ. ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η εκκένωση του πλοίου,ενώ μεταφέρθηκαν δύο άτομα στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom