Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Δύσκολη μέρα για τον Πάνο Καμμένο: Το πρωί έπαρση σημαίας,μετά Θεία Κοινωνία,ύστερα παράδοση καρέκλας και το απόγευμα στα Ίμια (φωτο & βίντεο)


Η 13η Ιανουαρίου 2019 ίσως ήταν η πιο δύσκολη μέρα στην πολιτική καριέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ και για τέσσερα χρόνια υπουργού Εθνικής Αμυνας στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο τα 'σπασε με τον κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα,αλλά απ' ότι δείχνουν τα στοιχεία έτρεχε από τα χαράματα για να τα προλάβει όλα όσα έμελλε να συμβούν σήμερα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Αξημέρωτα,περίπου στις 06:00 ανέβασε το βίντεο στο twitter με την έπαρση της σημαίας σε φυλάκιο του Γράμμου γράφοντας απλά καλημέρα
Στη συνέχεια ο Π. Καμμένος πήγε να… κοινωνήσει πριν αποχωρήσει από την κυβέρνηση σύμφωνα με το in.gr/ και τον Γιάννη Πιτταρά

Την ευλογία της Εκκλησίας φαίνεται πως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος λίγο πριν μεταβεί στο Μαξίμου για το κρίσιμο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε στην Μητρόπολη για να κοινωνήσει.
Συνάντηση με Τσίπρα,παραίτηση και Συνέντευξη τύπου

Μετά τη Θεία κοινωνία πήγε ως γνωστόν στο Μαξίμου,όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,του έδωσε την παραίτησή του και του δήλωσε ότι δεν θα τον στηρίξει πλέον για λόγους εθνικού συμφέροντος (βλέπε συμφωνία των Πρεσπών).

Και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου ανέλυσε διεξοδικότερα τους λόγους που τον υποχρέωσαν να παραιτηθεί από υπουργός και να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση κλπ

Ομως ο Πάνος Καμμένος δεν τελείωσε εκεί τη μέρα του,πήγε και στα Ιμια

Οπως θα δείτε παρακάτω στα βίντεο και τη φωτο από τη δική του σελίδα στο twitter με στρατιωτικό ελικόπτερο και φορώντας τζάκετ παραλλαγής πραγματοποίησε επίσκεψη στα Ιμία.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και μέχρι σήμερα ΥΠΕΘΑ πέταξε πάνω από τα Ίμια, όπου και άφησε στεφάνι στη θάλασσα, επαναλαμβάνοντας μία κίνηση που είχε πραγματοποιήσει αμέσως μετά την ανάληψη του υπουργείου,τον Ιανουάριο του 2015.
Δείτε τa βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom