Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Θρίλερ με τη ληστεία εκατομμυρίων στην Καβάλα - Με μάσκες Καραμανλή και Παπανδρέου οι δράστες (βίντεο)

“Μου άφησαν 100.000”,λέει το θύμα

Θρίλερ με την ομηρεία επιχειρηματία και τη ληστεία εκατομμυρίων στην Καβάλα. Αίσθηση από τις περιγραφές του επιχειρηματία...

Μια απίστευτη όσο και περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στην Καβάλα. Θύμα, ένας 43χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να έδωσε σε κακοποιούς πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, αφού πρώτα έζησε μια απίστευτη αγωνία, πιστεύοντας ότι έχουν απαγάγει την κόρη του!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (25-01-2019). Οι δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία, φορούσαν αποκριάτικες μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Του είπαν ότι έχουν απαγάγει την κόρη του και ζήτησαν λύτρα.

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1


Εκείνος που είναι διαζευγμένος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Πήγαν όλοι μαζί στην εταιρεία σεκιούριτι λίγο έξω από την Καβάλα και του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Όπως λέει ο επιχειρηματίας, τους έδωσε τους κωδικούς και οι δράστες το άνοιξαν.

Μέσα υπήρχαν 4.300.000 ευρώ τα οποία επρόκειτο να κατατεθούν σήμερα Δευτέρα σε τράπεζα. Οι δράστες άρπαξαν τα 4,2 εκατομμύρια και του άφησαν, όπως λέει στους αστυνομικούς 100.000 ευρώ. Αμέσως μετά πήραν το αυτοκίνητό του και έφυγαν από την περιοχή.

“Με άφησαν δεμένο και χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο” είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, έκπληκτος ο 43χρονος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε περίπτωση απαγωγής της κόρης του και κατήγγειλε όσα έζησε στην αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως είχε παραλάβει τα χρήματα από πελάτες του την περασμένη Παρασκευή, με σκοπό να τα φυλάξει και να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει από την πρώτη στιγμή περίεργη την όλη υπόθεση και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Οι πληροφορίες, που ήθελαν τον επιχειρηματία να έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δεν επιβεβαιώνονται επίσημα…
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom