Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: Αποχωρούμε από την κυβέρνηση - Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης (βίντεο)

Θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ όσοι βουλευτές στηρίξουν τον Τσίπρα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου
Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που κράτησε 45 λεπτά και το επανέλαβε και στη συνέντευξη τύπου που δίνει αυτή την ώρα.

"Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επευτεύχθη" δήλωσε ο Πάνος Καμμενος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.


"Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου σε λίγο" πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

"Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση" κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου

Αποχωρούμε από την κυβέρνηση - Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης - Θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ όσοι βουλευτές στηρίξουν τον Τσίπρα

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αμέσως μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

"Δίπλα από τις κάλπες των ευρωεκλογών ζητώ από τον πρωθυπουργό, να βάλει άλλη μία κάλπη, αφού θεωρώ, ότι πάνω από το 80% των Ελλήνων, είναι αντίθετοι στη συμφωνία", είπε ο κ. Καμμένος.

"Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση , αλλά ουσιαστικά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά εμείς λέμε «όχι». Λέμε «όχι» όσοι μείνουμε σε αυτή την προσπάθεια" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΥΡΙΖΑ,.

"Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης εμείς θα ψηφίσουμε αυτό το οποίο έχουμε δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά και αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφο τους θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ" πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη τύπου που είναι ακόμα σε εξέλιξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom