Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τα «Καναρίνια» τσίμπησαν βαθμό στο Περιστέρι 2 - 2 (φωτο & βίντεο)


Μετά από ένα μήνα σχεδόν ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Super League με τον Ατρόμητο να υποδέχεται απόψε τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική (εκκρεμεί η 15η).

Κακός δαίμονας των γηπεδούχων ο Παναιτωλικός,αφού τα δύο τελευταία χρόνια έφευγε νικητής από το Περιστέρι.Ετσι οι του Ατρομήτου έπρεπε να κερδίσουν και την παράδοση,όμως δεν τα κατάφεραν κι έμειναν στη ισοπαλία 2-2,αφού απέφυγαν τη διαγραφόμενη ήττα....

Παίχτηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι,ανοιχτό,κάποιες φορές λίγο σκληρό,με πολλές καλές φάσεις,ωραία γκολ και πολλά νεύρα στο τέλος!

Ο Ατρόμητος επεδίωξε από την αρχή να πάρει τα ηνία του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ευθύμη Κουλούρη,όμως ο Παναιτωλικός παρά τις πολλές απουσίες και πάλι σήμερα δεν κλείστηκε,έκανε ωραίες αντεπιθέσεις κι έψαχνε κι αυτός το γκολ ενώ πίσω είχε την ασφάλεια του Δημήτρη Κυριακίδη.

Στο 19' η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Ο Μάντσον γυρίζει από δεξιά, ο Μαλής γυρίζει κάπως ριψοκίνδυνα για την ομάδα του,ο Κυριακίδης όμως έχει την ψυχραιμία και την τύχη και μπλοκάρει.

Στο 20' νέα απειλή από τον Ατρόμητο: Ο Ενσικουλού φεύγει από δεξιά, κάνει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Κυριακίδης.


Στο 35' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Μοράρ βγαίνει από δεξιά, γυρίζει για τον Ουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος πιάνει το σουτ μέσα από την  περιοχή,όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Μέγερι.

Ενα φάουλ του Μοράρ από καλή θέση κατέληξε στην αγκαλιά του Μέγερι.

Ετσι η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς σκορ!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να πιέζει ασφυκτικά από την αρχή και να σκοράρει πολύ γρήγορα με τον Ενσικουλού.

Στο 50 το 1-0 για τον Ατρόμητο: O Μάντσον άνοιξε δεξιά για τον Κουλούρη, αυτός έκανε τη σέντρα, η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε από την παρέμβαση του Άργκους και έφτασε στον Ενσικουλού ο οποίος από κοντά με εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό κι εκνευρισμός προς στιγμήν,όμως το ματς είχε ακόμα 40' τουλάχιστον,οι Αγρινιώτες συνήλθαν και βγήκαν με αξιώσεις μπροστά.

Στο 55' ωραία εκτέλεση στο "Γ" από μακριά του Μοράρ,όμως ο Μέγερι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 60'ο Μασουρέκ πέρασε ανάμεσα από Μάντσον και Μπρούνο,έκανε και το σουτ,αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μέγερι.

Στο 68' μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει το 2-0: Ο Κουλούρης βγήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Μάντσον προσπάθησε να μπει στην περιοχή, πρόλαβε τον Κυριακίδη, έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έξω.

Και στο 69' ήρθε η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό: Ο Μαρινάκης έβγαλε μία εξαιρετική διαγώνια πάσα για τον Μανά, ο Αργεντινός στο κέντρο της άμυνας του Ατρόμητου δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από πολύ κοντά και να γράψει το 1 -1.

Στο 77' η ανατροπή από τον Παναιτωλικό και πάλι με τον Μανά: Ο Μανά βγήκε μόνος από δεξιά στην περιοχή του Ατρομήτου και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και 1 - 2 για τον Παναιτωλικό.

Στο 83' ο Ατρόμητος έκανε το 2-2: Ο Κουλούρης έκανε το τελείωμα, ο Κυριακίδης απομάκρυνε κι ο Μούγιακιτς από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Από την ισοφάριση του Ατρόμητου και μετά παίχτηκε ελάχιστα ποδόσφαιρο,αφού κάθε τόσο ένας παίκτης βρισκόταν στο έδαφος τραυματίας.

Στο τελευταίο λεπτό του ματς (95') ο Ατρόμητος είχε ένα καλό σουτ για γκολ,όμως ο Κυριακίδης αντέδρασε σωστά και τα "καναρίνια" έφυγαν και φέτος αήττητα από το Περιστέρι και ίσως με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους η ισοπαλία να τα αδικεί!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας(81' Ούμπιδες), Ρισβάνης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Μπρούνο(78' Κωστόπουλος), Ενσικουλού(78' Moύγιακιτς), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Άργκους(87' Αμαράλ), Λουσέρο, Μαρινάκης, Λιάβας, Μαλής, Ουίλιαν(90+ Γκούγκα), Μοράρ, Μανά, Τσοκάνης, Μασουρέκ(85' Μιχάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom