Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Νυχτιάτικη "σφαλιάρα" στον Παππά! - Αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία του! - Παρέμβαση Βούτση για συγκρότηση του ΕΣΡ


Η τροπολογία του Νίκου Παππά για το κλείσιμο των καναλιών αποσύρεται άρον άρον μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Υπήρξε παρέμβαση του Νίκου Βούτση,που καπέλωσε-εξουδετέρωσε τον "στρατηγό" Παππά μέσα στην άγρια νύχτα για να γίνει προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ.

Όλα πλέον είναι στον... αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες!

Νωρίτερα, σήμερα, ο Νίκος Παππάς κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για τα κανάλια που δεν πήραν άδεια,η οποία εκτός από το κλείσιμο των καναλιών που δεν πήραν άδεια πέντε μέρες μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ προέβλεπε και ποινές φυλάκισης για όσους δεν υπακούσουν στις διαταγές!!!

Λίγο μετά υπήρξαν οι αντιδράσεις των κομμάτων που μιλούσαν για φασισμό και πραξικόπημα,βγήκε ανακοίνωση από του Μαξίμου που κάλυπτε την αυταρχική τροπολογία Παππά κι έφτασαν περασμένα μεσάνυχτα για να πέσει η "σφαλιάρα" στο "στρατηγό" Νίκο Παππά από τον πρόεδρο της Βουλής.

Τι φέρεται να δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά τη νέα εξέλιξη



Μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ θα λάβει χώρα η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για την μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο κ. Παππάς πρόσθεσε επίσης ότι «είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων, τόσο για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όσο και για τις ευρύτατες δυνατές συναινέσεις σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο».

«Ήρθε η ώρα όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων, συμφερόντων», κατέληξε η δήλωση του υπουργού Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom