Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ που διόρισαν FIFA και UEFA


Την Διοικούσα Επιτροπή που διόρισαν FIFA και UEFA στην ΕΠΟ παρουσίασε,το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής στο πάρκο Γουδή,ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος θα έχει και την γενική εποπτεία του έργου της.

Συγκεκριμένα, πρόεδρος της επιτροπής είναι ο δικηγόρος Γιάννης Δρόσος, αναπληρωτής πρόεδρος είναι ο επίσης δικηγόρος, Νικόλας Μπάρτζης, υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας είναι ο Γιώργος Μπίκας, υπεύθυνος εθνικών ομάδων ο Ζήσης Βρύζας, εσωτερικός γραμματέας ο Αλέξης Δέδες και μέλος ο Απόστολος Γέροντας.

Επιπλέον, εξωτερικός σύμβουλος της επιτροπής θα είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ τον ρόλο του παρατηρητή θα έχει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος.

«Η FIFA αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα για να εξομαλύνει την κατάσταση και μετά να πάει σε εκλογές. Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα που πρέπει να εξασκείται. Η ευθύνη για την διοικούσα ανατέθηκε στην ομάδα που παρακολουθούσε την Ελλάδα τόσο καιρό. Κρίνουμε επί του παρόντος τα έξι μέλη είναι αρκετά», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσοκούμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom