Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ ΤΌΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΌΧΗ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΊΤΗ & ΕΠΙΓΌΝΩΝ ....ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!

Ρίξτο ρε "βλάκα" στην κάλπη, τι ψάχνεις(;) ....ότι και να ψηφίσεις ο Γερμανογαλλικός άξονας θα βγει.... φαίνεται να λέει στη ΦΩΤΟ, ο "Αρχιερέας(κατά τον Κ.Α.Κ) της Διαπλοκής"

- Είμαστε όλοι πιασμένοι στην Απόχη τους, ψηφίζουμε -τώρα- αναγκαστικά τα πρόσωπα της δικής τους επιλογής(!), δεν υπάρχει Ελπίδα ....εκτός -ίσως- κι' αν μεταφέρουμε -νομίμως- τον τόνο στην λήγουσα του "ψαρο-θηρευτικού" τους εργαλείου
....ναι είμαστε πλέον "ψάρια" πιασμένα στα "αόρατα δίχτυα" ....του -διαχρονικά- Διεφθαρμένου Σοσιαλισμού" και(κατά τον κ. "Πρωτοκρασάτο-Προαλειφόμενο Πρωθ.") του "Λαϊκού Κοσμοπολιτισμού"(;) -αντίδοτο του "Λαϊκού Καπιταλισμού"- ....είμαστε μάγκες μου(κάποιοι "βλαχόμαγκες" το "παίζουν" αόμματοι) απολύτως εγκλωβισμένοι.
Κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες δεν υπάρχουν ....μόνο "άγνωστα" συμφέροντα, "αγνώστων" εντολοδόχων.

- Μας έβαλαν στο σκοτεινό "τρυπάκι" της απόλυτης πολιτικής αδράνειας ....με πρώτο και καλύτερο τον Αλ. Τσίπρα ....που φαίνεται ότι ήρθε να κάνει "Αρμένικη Βίζιτα" στην πολιτική ή μήπως ....πράγματι έχουμε -διάβολε- πολιτικούς "Αγκόπιδες"στην εξουσία ....και δεν το ξέρουμε ;!
- Ας αντιδράσουμε(νόμιμα) στις -δήθεν- "δημοκρατικές τους διαδικασίες και επιλογές" ....που αποσκοπούν να καταστήσουν συνυπεύθυνο -με την ψήφο του- τον Ελληνικό Λαό, στην επερχόμενη -οριστική- καταστροφή της Χώρας.
- "Διεφθαρμένος Σοσιαλισμός" και "Λαϊκός Κοσμοπολιτισμός"(;) δηλαδή η περίεργη "Κεντροαριστερά του Κ. Σημίτη" .... "ντύθηκαν την προβιά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ" και εξαπατάνε το Λαό !

Και για να εξηγούμαστε:
- Ο Κ. Σημίτης(με τον Λάλα του) και η "ΣΥΡΙΖΟ-Κεντροαριστερά", δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της "Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας" ....μεγαλύτερη απόδειξη από την εκχώρηση -με οποιαδήποτε δικαιολογία- των αεροδρομίων μας, στους "σφαγείς της Ευρώπης", υπάρχει;
- Το πρόβλημα του Ελληνικού χρέους ....δεν είναι που κρατάει τον "λαδωμενο-κλέφτη"(Χ. Κολ)-Σόιμπλε και την Μέρκελ στις θέσεις τους στην Καγκελαρία(;) Χωρίς το Ελληνικό πρόβλημα ....θαρρείτε πως οι Γερμανοί ψηφοφόροι δεν θα τους είχαν πετάξει στο δοχείο -της ιστορίας- των αχρήστων και επικινδύνων πολιτικών υπολειμμάτων ....της "μούργας του Λαδιού και του Λαδώματος";
- Επισείουν -μέσω της "εξελιγμένης Γερμανικής προπαγάνδας"- τον κίνδυνο απώλειας κάποιων βαθμίδων από την ευμάρεια του μέσου πολίτη της 'Bundesrepublik Deutschland" ....κι' έτσι παραμένουν στην εξουσία, καλλιεργώντας δηλαδή φόβο και τρόμο ....όπως και οι δικοί μας!
- Εδώ στην Χώρα μας έχουν -οι "βόρειοι οικονομικοί επιδρομείς"- τους "οικονομικούς τους πράκτορες" και εξηγούμεθα ....άλλο Γερμανόφιλοι και άλλο "Γερμανο-τρεφόμενοι" ....υπάρχει πρόβλημα !!!!

- "Καταφέραμε" ρε Ελληνάκο να "ξεπλύνουμε, ακόμη και τις πομπές και τα καμώματα του "Ολανο-καζανόβα" της Γαλλικής Δημοκρατίας ....κι' έτσι με την -ομολογουμένως πιο κομψή- "εξελιγμένη Γαλλική προπαγάνδα" οι Γάλλοι ξέχασαν τα σέξι καμώματα του Προέδρου τους, για να διασφαλίσουν -όπως και οι Γερμανοί- το βιοτικό τους επίπεδο ....από τον κίνδυνο της υποβάθμισής του, λόγω -ενδεχόμενου- Grexit και των -όποιων- συνεπειών του για την Γαλλική οικονομία.
- Ο Ολάντ δεν ήτανε που φιλοξενούσαν στις παραθαλάσσιες βίλες τους οι αξιότιμοι κουμπάροι-καθηγητές, Γ. Παπαντωνίου και Γ. Στουρνάρας ....που "μόλυναν" με τους "υψηλούς καλεσμένους τους εξ' Εσπερίας" τα νερά της αρχόντισσας των Κυκλάδων, της όμορφης Σύρας;
- Εργαλεία της "κεντροαριστερής θολούρας" του Κ. Σημίτη και των ντόπιων και ξένων συμφερόντων δεν ήταν/είναι αυτοί οι κύριοι;

= ΓΙ' ΑΥΤΌ ΛΈΜΕ, ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ....ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΧΟΡΕΎΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΌ ΤΗΣ Κεντρ./Αρ. ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΊΤΗ, ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌΣ -Ο ΡΥΘΜΌΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΊ....

ΓΙ' ΑΥΤΌ ΞΑΝΑΛΈΜΕ, ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ -ΝΟΜΊΜΩΣ- "ΤΟΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΟΝΙΚΌΤΗΤΑ" -ΣΤΗΝ ΑΠΌΧΗ ΣΗΜΊΤΗ- ....Ο "ΥΠΟΚΎΠΤΩΝ" ΣΤΙΣ "ΠΡΟ-ΕΚΛΕΓΜΈΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΛΎΣΕΙΣ" ...."ΔΟΚΕΊ ΣΥΝΑΙΝΕΊΝ" ....ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΊ(ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ) ....ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom