Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Σχόλιο των Guerreros για την εξευτελιστική ήττα από την Καλλονή και η θέση του Φώτη Κωστούλα

«Κανένας άμοιρος ευθυνών για την ντροπιαστική ήττα»

Ήρθε και μία από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές ξεφτίλες στην ιστορία της ομάδας μας. Το τονίζαμε από την πρώτη αγωνιστική και κάποια παπαγαλάκια χλεύαζαν με σχόλια σε διάφορα σαϊτ (ευτυχώς λίγοι).

Η ομάδα δεν έπιανε καλή απόδοση και από την στιγμή που θα μας εγκατέλειπε και η τύχη όπως και έγινε, εκεί φάνηκε καθαρά η ποδοσφαιρική μας γύμνια.

Τονίζαμε από το τέλος της προηγούμενης σεζόν ότι ήταν λάθος η απομάκρυνση του Μάκη Χάβου βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση προς την διοίκηση να μας απαντήσει τους λόγους της κίνησης αυτής.

Φυσικά ποτέ δεν πήραμε απάντηση γιατί ποτέ δεν μας υπολόγιζε και δεν υπήρχε σεβασμός όχι στο σύνδεσμο Αθήνας αλλά σε όλο τον κόσμο του Παναιτωλικού που ήθελε να ενημερωθεί.

Η ομάδα παρουσιάζεται χωρίς αρχή μέση και τέλος με διάφορες εμμονές σε παίχτες που σε όλα τα παιχνίδια έχουν πέσει σε σοβαρά λάθη που μας στοίχισαν.

Ας γίνουν οι σωστές κινήσεις από εδώ και πέρα και ας γίνει (το λέμε ξανά) ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδα μας, γιατί όπως φαίνεται ο επόμενος εντός έδρας αγώνας θα έχει αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων γεγονός που θα συνεχιστεί.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
100% GUERREROS ATHENS

Κωστούλας:«Κανένας άμοιρος ευθυνών για την ντροπιαστική ήττα»

Προβληματισμένος αλλά και αποφασισμένος να βρει τα αίτια της συντριβής του Παναιτωλικού από την Καλλονή εμφανίζεται ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Κωστούλας. 

Σε επικοινωνία του με το agrinionews.gr τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας που να είναι άμοιρος ευθυνών για το θέαμα που είδαμε χτες. Καθένας που έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ευθύνη. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως γιατί από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως θα χάσουμε και μάλιστα με βαρύ σκορ. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω φοβηθεί ότι θα γελοιοποιηθούμε όπως χτες. Τελικά δεν το αποφύγαμε…»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είναι γνώστης όσων λέγονται στα ποδοσφαιρικά στέκια αλλά όπως εξηγεί προέχει η συζήτηση με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάρουμε μέτρα αλλά να τα ανακοινώσω τώρα εν θερμώ και χωρίς να έχω μιλήσει με τους υπεύθυνους δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει. Πάντως είναι γεγονός ότι θα βρούμε τι φταίει», εξήγησε ο κ. Κωστούλας που αναμένεται και εντός της ημέρας να αναζητήσει τα αίτια για την τραγική εικόνα της ομάδας.

http://www.agrinionews.gr

Διαβάστε σχετικά:

Καταιγίδα η Καλλονή έπνιξε 5-1 τον Παναιτωλικό

Οι πιο βαριές ήττες στην ιστορία του Παναιτωλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom