Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Θύρα μαθητών με δωρεάν εισιτήριο από το Σάββατο στο Αγρίνιο

Υποχρέωση της διοίκησης να φέρει όλο τον κόσμο στο πλευρό του Παναιτωλικού μας

Θύρα των μαθητών θα είναι στο εξής η Θύρα 3 του γηπέδου του Παναιτωλικού μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αποφάσισε να τη διαθέσει για τη φιλοξενία μαθητών στα εντός έδρας παιχνίδια και να δώσει την ευκαιρία στη νεολαία της περιοχής να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συντονίσει τη δωρεάν διανομή των εισιτηρίων σε Σχολεία και σε συνεργασία μαζί της θα φιλοξενηθούν στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας.

Μια πολύ σωστή κίνηση από πλευράς διοίκησης του Συλλόγου,που θα πρέπει όμως να ολοκληρωθεί με το να ξαναγυρίσει όλος ο κόσμος του Παναιτωλικού στο πλευρό της ομάδας.

Είναι υποχρέωση της διοίκησης να βρει τον τρόπο ώστε,μέσα στα φίλαθλα πλαίσια,τόσο οι οργανωμένοι,όσο και οι μεμονωμένοι οπαδοί της ομάδας να κατακλύζουν σε κάθε αγωνιστική τις εξέδρες και να γίνονται ο δωδέκατος παίκτης της...

Οταν ο κοινός στόχος όλων είναι η καλή πορεία του Παναιτωλικού δεν καταλαβαίνουμε προς τι το "μίσος",οι έριδες και οι αντιπάθειες!

Μπορεί ο κύριος Κωστούλας να είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ,όμως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι ιδέα και σύμβολο ενός ολόκληρου νομού και αντικειμενικά ανήκει στο λαό του,ο οποίος νομοτελειακά θα υπάρχει και στην μετά Κωστούλα εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom