Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; Υπηρεσιακός υπουργός κουκούλωσε σκάνδαλο εκατομμυρίων


- Υπουργός κουκούλωσε σκάνδαλο εκατομμυρίων
- Να παρέμβει τώρα ο νέος υπουργός για τη διαφθορά κ. Δ. Παπαγγελόπουλος.

Από το απογευματάκι είναι κρεμασμένη στα κεντρικά κιόσκια της Αθήνας η Κυριακάτικη kontranews με τον τίτλο που διαβάσατε και την φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του υπηρεσιακού υπουργού Υγείας...

Κι όμως δεν έχει συγκινηθεί κανένας,ως αυτή τη στιγμή τουλάχιστον,ούτε από την Κυβέρνηση,ούτε από την Δικαιοσύνη,ούτε καν ο ίδιος ο κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος!

Δεν ισχυριζόμαστε,ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν αληθεύει η αποκάλυψη της εφημερίδας των Κουρή και Λιάτσου,αλλά μια στοιχειώδης αντίδραση από τον ίδιο τον κύριο Αθανάσιο Δημόπουλο,υπηρεσιακό υπουργό Υγείας,καθηγητή Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα έπρεπε να έχει υπάρξει.

Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και λέει ότι με την υπογραφή του έδωσε άφεση αμαρτιών στους κλινικάρχες που έκλεβαν τον ΕΟΠΥΥ με "μαϊμού" νοσηλείες.

Ας μην ξεχνάμε ότι επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης στην θητεία της οποίας έγινε το κουκούλομα,ήταν η κορυφαία τη τάξει Δικαστικός της χώρας....,οπότε ίσως και η ίδια θα 'πρεπε να πάρει θέση.

Αν πάλι το δημοσίευμα είναι ψευδές δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες οι συκοφάντες;

Αναμένουμε τις εξελίξεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom