Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ: Συμφωνία χαρμολύπης! - Δυσβάστακτα τα μέτρα - Αποφεύχθηκε το Grexit

Βγήκε λευκός κατάμαυρος καπνός από τη Σύνοδο Κορυφής

Ενας ένας αποχωρώντας οι ηγέτες της Ευρωζώνης μιλούν για συμφωνία που επετεύχθη μετά από μαραθώνια συνεδρίαση 17 ωρών στη Σύνοδο κορυφής!

Ντούσκ και Βέλγος πρωθυπουργός δήλωσαν:Έχουμε συμφωνία...

Επίσημες ανακοινώσεις σε λίγο

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ θα παραθέσουν σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου

Τούσκ: Συμφωνήσαμε για ΟΛΑ!

Δεν είναι απλά μια συμφωνία, είναι συμφωνία και για το τριετές πρόγραμμα του ESM, για το νέο Μνημόνιο δηλαδή! Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, στη Σύνοδο Κορυφής δεν συμφωνήθηκε απλά να κάνει η Ελλάδα μεταρρυθμίσεις και μετά να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο Μνημόνιο. Η συμφωνία για το τριετές πρόγραμμα χρηματοδότησης από τον ESM έκλεισε στη μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής!

Έγραψε στο twitter ο Τουσκ: Η #EuroSummit κατέληξε σε ομόφωνη συμφωνία. Πρόγραμμα μέσω #ESM με μεταρρυθμίσεις και οικονομική ενίσχυση.

Μάριο Ντράγκι
Χωρίς να πει κουβέντα αποχώρησε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ενώ η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε για δύσκολη νύχτα αλλά και για βήμα προς την ανοικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Κριστιν Λαγκάρντ
«Ηταν μια πολύ δυσκολη νύχτα, πολύ καλό βήμα για την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης» είπε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Κυβερνητικές πηγές νωρίτερα!
Σύμφωνα με την Καθημερινή κυβερνητικές πηγές δηλώνουν ότι είμαστε στην τελική ευθεία, ότι υπάρχει συμφωνία και η λήξη της Συνόδου αναμένεται σε 15 λεπτά.

Η ουσία είναι ότι πήραμε ακόμα μία παράταση ζωής εντός Ευρωζώνης με δυσβάστακτα μέτρα και πάλι στην πλάτη του Ελληνα φορολογούμενου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom