Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος έχει εναλλακτική να έρθει να μου την πει! - Τον ασπάστηκε η Ζωή... κάτι μας θυμίζει αυτό!


- Όχι από Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Μακρή, Βαλαβάνη, Πετράκο
- «Είμαι ευγνώμων στον πρωθυπουργό», είπε η Νάντια Βαλαβάνη
- «Τιμώ τον πρωθυπουργό και την ανιδιοτέλειά του», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
- «Να μην ανεχθεί η Βουλή τον εκβιασμό!» - Μίλησε ως απλή βουλευτής
- Ενταση στην έναρξη της συνεδρίασης από βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Στις 16.30 συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΝΔ συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια και στην συνέχεια η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στην ομιλία του είπε στους βουλευτές του κόμματός του: Όποιος έχει εναλλακτική να έρθει να μου την πει!

Σε εξέλιξη η κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιείται μερικές ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.
Ιούδα τον 'λέγαν αυτόν που φιλούσε υπέροχα;

Εισερχόμενος στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα. Εκ των χαρακτηριστικών στιγμιότυπων κατά την είσοδο του, ήταν ο ασπασμός που είχε με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Εγω εξάντλησα από την πλευρά μου όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες. Προτείνετε μου όσοι έχετε εναλλακτικες», είπε ο πρωθυπουργός στην Κ.Ο. συμφωνα με πληροφορίες. Είπε ακόμα ότι εξαντλήθηκαν όλα τα μέσα που είχε στην διάθεση της η κυβέρνηση στην διαπραγματευση. Ηταν εκπεφρασμένη διάθεση η αποπομπη της Ελλάδας από την ευρωζωνη, κατεληξε. Τους κάλεσε να διατηρήσουν την ενότητα αυτές τις δυσκολες στιγμές.

Νωρίτερα δεκτό επί της αρχής, κατ' άρθρο και στο σύνολό του έγινε από τις τέσσερις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές - και με ευρεία πλειοψηφία - το νομοσχέδιο με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. «Όχι» ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom