Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα ΕΛΠΕ - Και τρίτος εργαζόμενος νεκρός


Kαι τρίτος εργαζόμενος,από τους 6 αρχικά τραυματίες των ΕΛΠΕ,έχασε τη μάχη για τη ζωή του.Το τρίτο θύμα είναι ο Αντώνης Αβράμπος, ηλικία μόλις 27 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα από τις 8 Μαϊου σε νοσοκομείο, μετά την έκρηξη και τη φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια του Ασπρόπυργου.

Να θυμήσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους άλλα δύο άτομα. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Δευτεραίο, εργαζόμενο στην εταιρεία και τον Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενο σε εργολαβική εταιρεία.

Στην οικογένεια του τρίτου νεκρού ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ανακοίνωση του ΠΑΠΕΝ
«Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, ηλικίας 27 ετών, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στις 8 Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παράλληλα, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

«Ο Π. Λαφαζάνης και ο Α. Αλεξόπουλος τονίζουν ότι η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, άμεσες ή έμμεσες, η τιμωρία όσων έχουν την ευθύνη για την τραγωδία», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: