Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΤΩΡΑ: Καφριλίκια και διακοπή στο Πόλο γυναικών,Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη (βίντεο)


Οι χούλιγκαν δεν καταλαβαίνουν ούτε από αυστηρή νομοθεσία, αλλά ούτε και από άθλημα. Χαμός λίγο πριν τη λήξη του 5ου τελικού πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη με οριστική διακοπή.

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πέμπτου τελικού της Α1 πόλο
γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στον πάγκο της Βουλιαγμένης εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων στο "Παπαστράτειο".

Η Βουλιαγμένη αποχώρησε και τελικά ο τελικός διεκόπη οριστικά!

Αρχικά ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου διαπληκτίστηκε έντονα με κάποιον από την κερκίδα, ενώ λίγο αργότερα ο πάγκος της ομάδας αποχώρησε. Αιτία τα υβριστικά συνθήματα του κόσμου του Ολυμπιακού αλλά και ατόμων που βρίσκονταν στα επίσημα στο "Παπαστράτειο".

"Εμείς έχουμε ζητήσει να πάνε οι πάγκοι απέναντι. Τρία οκτάλεπτα να μας βρίζουν, να μας φτύνουν. Πρέπει να σταματήσει, δεν γίνεται επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι από την κερκίδα, είναι από τους επίσημους. Κάποιοι άλλοι δεν είναι εντάξει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δήμου.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε και δεν επέστρεψε ποτέ στην πισίνα. Έτσι, η αναμέτρηση διεκόπη υπέρ του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε έναν επεισοδιακό τελικό.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του προπονητή της Βουλιαγμένης:


Η στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ενώ απέμεναν τρία λεπτά:


από http://www.contra.gr/

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-4 (διακοπή)
Στον επεισοδιακό πέμπτο τελικό του πόλο γυναικών που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε της Βουλιαγμένης με 10-4 στο κατάμεστο "Παπαστράτειο" και πανηγύρισε το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και δεύτερο συνεχόμενο.

Πρωτοφανές σκηνικό στο "Παπαστράτειο". Ο πάγκος της Βουλιαγμένης αποχώρησε τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης και ενώ ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 10-4, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην τελειώσει ποτέ και οι "ερυθρόλευκες" να στεφθούν πρωταθλήτριες για έκτη φορά στην ιστορία τους και δεύτερη συνεχόμενη.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και με ένα πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο, βρέθηκε να προηγείται με 8-3 στα μισά του αγώνα. Στο τρίτο οκτάλεπτο το 8-3 έγινε 10-3 και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση χωρίς παρατράγουδα.

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα στο "Παπαστράτειο", ο πάγκος της Βουλιαγμένης αποχώρησε με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί και να μην αρχίσει ποτέ. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Δήμου, αιτία ήταν οι ύβρεις που ακούστηκαν από την κερκίδα αλλά και από εκείνους που βρίσκονταν στα επίσημα.

Ο Χάρης Παυλίδης μαζί με την αρχηγό, Φιλιώ Μανιωλουδάκη, προσπάθησαν να μεταπείσουν τον προπονητή της Βουλιαγμένης, χωρίς όμως αποτέλεσμα και ως εκ τούτου ο διαιτητής σφύριξε πρόωρα τη λήξη και τα κορίτσια του Ολυμπιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες χωρίς να τελειώσει το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-2, 2-0, 1-1(διακοπή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom