Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τι δουλειά είχαν τα γαϊδούρια στον καβγά Ζωής - Μεϊμαράκη στη Βουλή; (βίντεο)

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε για άλλη μία φορά στη Βουλή με πρωταγωνίστρια για πολλοστή φορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Πριν ακόμα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και
Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens, ξεκίνησε τρικούβερτος καβγάς ανάμεσα στην Πρόεδρο της Επιτροπής, κα Κωνσταντοπούλου και τον κ. Μεϊμαράκη.


Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Μεϊμαράκης άρχισε τα παράπονα για το γεγονός πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα όλοι οι βουλευτές να περιμένουν. Για αυτό το λόγο της ζήτησε να δηλώσει πότε θα τελειώσει η συνεδρίαση, λέγοντάς της πως και χτες την ρώτησε αλλά δεν πήρε ποτέ κανείς απάντηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως εκείνος πάλι θα φύγει όπως χτες εάν δεν πει η κα Κωνσταντοπούλου τι ώρα θα τελειώσει η συνεδρίαση.

Η κα Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε τότε "αυτή τη συμπεριφορά που τη μάθατε" για να προκαλέσει την έκρηξη του κ. Μεϊμαράκη. "Είναι γαιδουριά να μας αφήνετε 2 ώρες να περιμένουμε σαν γαϊδούρια και να μη μας λέτε τι ώρα θα τελειώσουμε… Και χτες ρώτησα και σήμερα κι έρχεστε και να μας κάνετε και παρατήρηση… Μας προσβάλλετε…", φώναζε ο κ. Μεϊμαράκης.

Και συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης λέγοντας πως και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εγώ από τις 4 γιατί θα ξεκινούσαμε στις 5 και ήρθατε στις 6. Επειδή εσείς δεν έχετε ωράρια, έχετε τα δικά σας, δεν θα μας το επιβάλλετε… Να πείτε τι ώρα θα ολοκληρωθεί".

Η φράση "γαϊδουριά" προκάλεσε το σχόλιο της κας Κωνσταντοπούλου η οποία τον παρότρυνε να μετέρχεται κοινοβουλευτικές εκφράσεις, για να της απαντήσει εκείνος πως "δεν δέχομαι μαθήματα από εσάς". Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε "με έχετε σαν ζώον εδώ να περιμένουμε την Πρόεδρο-ο-ο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom