Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μια σφαίρα στη Βουλή για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο - Ευτυχώς ο φάκελος δεν... εκπυρσοκρότησε! (βίντεο)


Η σφαίρα ήταν διαμετρήματος 32 mm - Στο όνομα του αποστολέα ήταν γραμμένο το όνομα «Νίκος Μιχαϊλίδης», ένα ανύπαρκτο πρόσωπο - Τη 2σέλιδη επιστολή υπογράφουν ομάδες του αναρχικού χώρου

Ένας φάκελος έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή, με
παραλήπτη το Λεωνίδα Γρηγοράκο. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν το φάκελο, συνειδητοποίησαν πως μέσα στο φάκελο υπήρχε και μία... σφαίρα, διαμετρήματος 32 mm.

Αμέσως κλήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και έκτοτε η σφαίρα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και εξετάζεται από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο όνομα του αποστολέα ήταν γραμμένο το όνομα «Νίκος Μιχαϊλίδης», ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, που δεν γνωρίζει σε καμία περίπτωση ο κ. Γρηγοράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα στο φάκελο, επιπλέον, υπήρχε μία δισέλιδη επιστολή, η οποία καταφερόταν εναντίον του Λεωνίδα Γρηγοράκου, του Ευάγγελου Βενιζέλου, του ΠΑΣΟΚ και της πενταετίας του μνημονίου, ενώ υπογραφόταν από ομάδες του αναρχικού χώρου, αφού έφερε και τη χαρακτηριστική σφραγίδα με τον κόκκινο κύκλο και το γράμμα Α στο κέντρο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom