Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η νέα φοροκαταιγίδα δείχνει απύθμενο μίσος για την Ελληνική οικογένεια - Διεφθαρμένοι κι εκβιάσιμοι πολιτικοί βάλθηκαν να μας ξεπαστρέψουν

Προφανώς τα ανδρείκελα που συμβαίνει να "διαχειρίζονται" τις τύχες της χώρας και των πολιτών της ή μας μισούν όλους θανάσιμα ή είναι όλοι τους διεφθαρμένοι ως το κόκκαλο και γι' αυτό πανεύκολα εκβιάσιμοι από τα διεθνή γεράκια που μας έβαλαν στο μάτι. 
Αν όντως ισχύουν οι νέες φοροεισπρακτικές ρυθμίσεις που αποκαλύπτει ο Ε.Τ. ότι σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
Η ίδια η Ελληνική πολιτεία κήρυξε τον πόλεμο στους υπηκόους της,ένας πόλεμος που φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητος.Ηδη η πρώτη απάντηση δόθηκε με τη μη καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου από το 1/3 τουλάχιστον των φορολογουμένων επειδή απλά δεν είχαν να πληρώσουν.Κι όμως αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι να επιβάλουν νέους φόρους,ακόμα και στην ιδιοκατοίκηση και στο επίδομα ανεργίας κι ας ξέρουν ότι θα εισπράξουν παπάρια!
Και το κάνουν επίτηδες για να ξετινάξουν τον Ελληνα πολίτη,να του πάρουν ότι έχει και δεν έχει και να τον αναγκάσουν να παρακαλάει για ένα ξεροκόμματο προκειμένου να ζήσει.
Δεν θα τους περάσει όμως!
Πόσο νομίζετε ότι μπορούμε ν' αντέξουμε ακόμα;
Η βαλβίδα σφυρίζει,δεν την ακούτε χοντρόπετσοι;
Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κάποια στιγμή κι ο Θεός,πόσο μάλλον το καθημερινό μαστίγωμα!Θα ΄ρθει πολύ σύντομα εκείνη η ώρα που δεν θα τους χωράνε τα ελικόπτερα και τότε "που σε πονεί και που σε σφάζει" παλιάνθρωποι!
Ζείδωρον

Τέλος στις φοροαπαλλαγές, φόρος στην ιδιοκατοίκηση. Χαράτσι στο ΕΚΑΣ και το επίδομα ανεργίας. Σοκ στις τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες!

Ακόμη πιο ισχυρό είναι το φοροσόκ που επιφυλάσσουν η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η τρόικα σε εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους.
Όπως αποκαλύπτει ο "Ελεύθερος Τύπος", οι νέες φοροεισπρακτικές ρυθμίσεις που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων δεν θα περιοριστούν μόνο στην κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα, ούτε στην αυτοτελή φορολόγηση των καθαρών εισοδημάτων των αυτοαπασχολούμενων με συντελεστή 35%.
Το πακέτο θα περιλαμβάνει κι άλλα μέτρα-φωτιά σύμφωνα με τα οποία:
*Θα καταργηθούν όλες οι εκπτώσεις δαπανών από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων.
*Θα καταργηθούν οι περισσότερες από τις αλλαγές που ισχύουν στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων, με αποτέλεσμα να επιβληθούν φόροι στην ιδιοκατοίκηση και στα επιδόματα των τριτέκνων, των πολύτεκνων, των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
*Θα εξαλειφθούν όλα τα ειδικά ευνοϊκά φορολογικά καθεστώτα που ισχύουν για χιλιάδες κατοίκους ελληνικών νησιών και παραμεθόριων περιοχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ και της τρόικας για την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των μειώσεων φόρου προβλέπει τα εξής:
* Πλήρη κατάργηση όλων των μειώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.
*Επιβολή φόρου στην ιδιοκατοίκηση.
*Επιβολή φόρου εισοδήματος στα επιδόματα και τις συντάξεις που καταβάλλονται στις πολύτεκνες μητέρες.
*Επιβολή φόρου εισοδήματος στο ΕΚΑΣ.
*Επιβολή φόρου στο επίδομα ανεργίας.
*Κατάργηση εκπτώσεων χωρίς δικαιολογητικά.
*Κατάργηση της έκπτωσης αποσβέσεων από τα ενοίκια.
*Κατάργηση μειώσεων φόρου για εργαζόμενους σε παραμεθόριες περιοχές.
*Κατάργηση ευνοϊκών καθεστώτων φορολογίας εισοδήματος σε μικρά νησιά.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου !

Ό,τι και να πείς ,ό,τι και να γράψεις δεν μπορεί κανείς να σε διαψεύσει δυστυχώς. Και κυρίως δεν μπορούν να σε διαψεύσουν εκείνοι σους οποίους απευθύνεσαι.

Πρόκειται για μια τραγική ,μια ανείπωτη πραγματικότητα που επιδέχεται πολλές ερμηνείες και φυσικά τις δικές σου .
Αγάντα φίλε μου ....

Read more: Go to TOP and Bottom