Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου



ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ξεσηκώνετε ιη Παριανή κοινωνία
Συγκέντρωση 7/10, 11 π.μ. στον «Αρχίλοχο»
«Οι πολίτες του νησιού μας, αφού είδαν επί Μήνες ότι η δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη τους κοροϊδεύει και σε όλα τα αιτήματά τους Μπαίνει εμπόδιο ή πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!».

Dr. Ιορδάνης Λαδόπουλος
«Τα προϊόντα σας είναι αξιόλογα. Τυποποιήστε τα!»
«Ο Dr. Ιορδάνης Λαδόπουλος είναι καθηγητής της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΑΣΟΕΕ και κάτοχος πτυχίου της ΑΒΣΠ στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων».

 Οικονομικός Απολογισμός 2011
«Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο οικονομικός απολογισμός - ισολογισμός οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικού έτους 1/1/2011 - 31/12/2011 του Δήμου Πάρου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 3/10/2012».

Παραίτηση Γ. Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ
Στην αναμπουμπούλα ο πολιτικός «καιροσκόπος» χαίρεται!!! | Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα» | Του Κ. Ν. Δραγάτη
«Με αφορμή τη λίστα «Λαγκάρντ» - όπως λέει ο ίδιος - αλλά την διαφυγή του από το  «κάδρο» του μνημονίου ενόψει πολιτικών εξελίξεων - όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές - ανακοίνωσε την παραίτησή  του από το ΠΑΣΟΚ ο Παριανός και τέως κορυφαίος υπουργός των μνημονιακών κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Γ. Ραγκούσης».

Στο 25% η έλλειψη δυναμικού στο Α.Τ. Πάρου
«Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν. Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά για την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, με θέμα την «Ενίσχυση-επάνδρωση ΅ε Αστυνομικό Προσωπικό» στην οποία παρατίθενται τα ποσοστά σε ελλείψεις προσωπικού σε όλα τα τμήματα των Κυκλάδων».

Ψίθυροι... Κωβαιϊκοί
«Το καλυτερότερο όμως έγινε στην Αντίπαρο. Φώναξαν μέσα σε 1200 κατοίκους «ρε λαμόγιο» και μόνο ένας γύρισε και ζήτησε τα ρέστα που τον αποκάλεσαν έτσι, σε δημόσιο χώρο. Η πλάκα ήταν ότι και οι υπόλοιποι 1999 γύρισαν και είδαν αυτόν που αντέδρασε. Ρε κάτι πράγματα. Α, και δικηγόρος μπήκε το αρχιλαμόγιο της Πάρου. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας πλέον. «Ήμαρτον», που λέει και ο Γιώργος Γεωργίου.Υ.Σ.: Μην βιάζεσαι κούκλα μου, θα έρθει και η ώρα του Εισαγγελέα».

Λυκόρνια και δημοτικό συμβούλιο | Του Δ.Μ.Μ.
«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» λέει το τραγούδι, και αυτό φαίνεται ότι κάποιοι στο νησί μας το έχουν πάρει μετρητοίς και δεν επιθυμούν να αλλάξουν το παραμικρό».

Οι υπόγειες κινήσεις του σάπιου... | Του Αντ. Δαβανέλου
«Όταν εξαπατούσαν το εκλογικό σώμα το 2009 με το αμίμητο «λεφτά υπάρχουν», ενώ ανήκαν στο στενό πυρήνα του αρχηγού τους που ήδη διαπραγματευόταν με το ΔΝΤ το ξεπούλημα της χώρας, οι ίδιοι τώρα δηλώνουν αθώοι του αίματος».

Παραίτηση Λ. Κοντού ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Το θέμα της σύλληψης για τη μη απόδοση ΦΠΑ παλαιότερων ετών, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Λ. Κοντού, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής πολιτικής σκηνής».

Ο πατήρ Παΐσιος και οι υποκριτές της πολιτικής σκηνής | Της Μπ. Μπιζά
«Ο πατήρ Παΐσιος είναι γνωστό ότι θαυματουργεί και μετά θάνατον. Το πιο πρόσφατο θαύμα του ήταν να ξεσκεπάσει την υποκρισία ορισμένων πολιτικών».

Τους ξε-ΖΟΥΜΗΣ-ε
Νηρέας - ΑΟΠ 2-5
«Ονειρικά πράγματα έγιναν στο γήπεδο Μαρμάρων την περασμένη Κυριακή από τον ΑΟΠ στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Νηρέα που έληξε με νίκη των Παροικιωτών με 5-2».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom