Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ
Ντροπή κ. Βλαχογιάννη
Ένας σύλλογος τσάκισε την ανικανότητα της δημοτικής αρχής
«Υπάρχουν στιγμές που κάποιοι «υπεύθυνοι» στην πολιτική θα πρέπει κρύβονται και να ψάχνουν να βρουν τρύπες για να εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Προγραμματισμός Έργων Λιμενικού Ταμείου
«Παρουσιάστηκε από το Δρ. Πολιτικό Μηχανικό - Λιμενολόγο / Ακτομηχανικό, κ. Νικηφόρο Κυπραίο, το Προγραμματικό Σχέδιο Μελετών και Έργων του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου για τη χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου 2012 - Σεπτεμβρίου 2014».


Νέοι αγώνες
Αλλαγή τακτικής, για το καλό μας
«Αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της Πάρου ξεκίνησαν και πάλι τις πρώτες διερευνητικές επαφές προκειμένου να συντονιστούν νέες προσπάθειες με σκοπό να διεκδικήσουμε τα μίνιμουμ για το δημόσιο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί μας, με σημείο αναφοράς το Κέντρο Υγείας Πάρου».

Νέες αντιδράσεις για Κωβαίο
«Ο αντιδήμαρχος κ. Μ. Κωβαίος, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δημοτικούς συνδυασμούς της αντιπολίτευσης (Πάρος - ΑΞΙΑ και ΚΕΠ Πάρου) και συλλόγους γονέων, εναντίον του, θεώρησε ορθό να απαντήσει».

Ψίθυροι... και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες
«Η δημοτική αρχή του νησιού μας κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Αγγελοπουλική». Τι σημαίνει «Αγγελοπουλική» θα ρωτήσετε τώρα; Ταινία του Αγγελόπουλου έχετε δει; Τον «Μελισσοκόμο» ας πούμε;».

Τσαπατσουλιά και Άγιος ο Θεός | Του Δ.Μ.Μ.
«Τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Πάρου δεν είναι μόνο τα μεγάλα ζητήματα που είναι στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας, αλλά και κάποια άλλα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας και τις υπηρεσίες που προσφέρει η δημοτική αρχή στους πολίτες».

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου. Μία χαμένη δεκαετία | Του Κιμ. Κοτσώνη
«Το Ταμείο ξεκίνησε την πορεία του στην Πάρο, ως ΔΝΠΔΔ, με την σύσταση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του το 2003 από την νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή της παράταξης «Ενότητα για το Μέλλον» τον Οκτώβριο 2002».

Συμβουλές προς αυτοδίδακτους αυλοκόλακες... | Του Αντ. Δαβανέλου
«Δεν είναι κακό να είσαι ανεπαρκής! Τουναντίον, είναι πολύ συνηθισμένο και βαθύτατα ανθρώπινο».

Απούσα η δημοτική πλειοψηφία, παρόντες οι πολίτες
Συγκέντρωση για την υγεία
«Την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων με θέμα το συντονισμό δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας στο νησί μας».

Οι εφιάλτες και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Έρημη η Αθήνα. Η δυστυχία, ο πόνος και η απόγνωση ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των ανθρώπων, στους δρόμους, στα γκρίζα κατάκλειστα κτίρια του '41».

Ξεκίνησε με το δεξί
Σίφνος - ΑΟΠ 1-2
«Μετά από πολλά χρόνια - που η πρεμιέρα ήθελε τον ΑΟΠ να ηττάται - η ομάδα της Παροικιάς, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με μία καθαρή νίκη για το πρωτάθλημα ΕΠΣΚ 2012-2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom