Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πολιτικός που τους έθαψε όλους!!!


Τι να ευχηθείς σ' έναν άνθρωπο που κλείνει τα 94 χρόνια του και στέκεται όρθιος!
Θα 'ναι σαν να του κόβεις χρόνια αν του πεις να τα εκατοστήσει,ας τον έχει καλά ο Θεός.

Γεννήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα,18 Οκτωβρίου του 1918 και στη διάρκεια της ζωής του έζησε τον Παγκόσμιο πόλεμο, την Κατοχή,τον Εμφύλιο,τα Ιουλιανά,τη Χούντα,τη Μεταπολίτευση και πάνω από 50 χρόνια (από το 1946 έως το 2004) μέσα στο κοινοβούλιο ως βουλευτής,υπουργός και πρωθυπουργός.

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι ολόκληρο σεντόνι!
Αναμφισβήττητα είναι ο πολιτικός με τους περισσότερους εχθρούς αλλά και φανατικούς φίλους.Εχει ζήσει στο πετσί του την οργή του λαού,όχι άδικα και αποκαλείται "Εφιάλτης" και "Γκαντέμης" εκτός από Επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ,στην οποία βέβαια μπήκε από το παράθυρο όταν ο "Εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής αποφάσισε να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας κι έψαχνε "κουκιά" στον κεντρώο χώρο.

Εν τέλει μπορούμε να πούμε ότι παραμένει ένας από τους μακροβιότερους Ελληνες πολιτικούς και στην κυριολεξία έθαψε όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Παρεμπιπτόντως καιρό έχουμε να τον δούμε να μας δίνει συμβουλές μέσα από το Mega,το Εθνος ή το Σκάι:"Χρειάζεται να κατεβάσουμε το επίπεδο του Ελληνικού λαού,πρέπει όλοι να φτωχύνουμε.Η ανάγκη είναι ο υπέρτατος νόμος.Πρέπει να το πάρουμε απόφαση." λέει με περίσσιο θράσος ο επίτιμος το Μάρτιο του 2010 και επαληθεύεται το 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom