Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κε Δένδια, Ξηλώστε τους «φωστήρες» της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων


του Δημήτρη Μ. Μπελέγρη
Δημοσιογράφος - Σύμβουλος έκδοσης των ΝΕΩΝ Πάρου-Αντιπάρου

Σύμφωνα με πολιτικές πηγές ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Δένδιας, είναι έξαλλος με τα τερτίπια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων και τον τρόπο αντιμετώπισης της υπόθεσης του δράστη της Χρυσής Ακτής. Λάθη, που θα επιφέρουν και πολιτικό κόστος εντός της αίθουσας της Βουλής.

Ο κ. Δένδιας είναι ενήμερος ακόμα και για τα λάθη που έγιναν τις πρώτες μέρες του συμβάντος στην Πάρο, που όπως λέγεται δεν ήταν λίγα και οδήγησαν σε λάθος συμπεράσματα! Συμπεράσματα, που για άγνωστο λόγο ορισμένοι προσπάθησαν να διασπείρουν και στα ΜΜΕ.

Επίσης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων πιστώνεται αρνητικά και η βλακώδης κίνησή της να βάλει νεαρό αστυνομικό (φωτό) να υποδυθεί τον αλλοδαπό δράστη, για να ξεγελάσει τους δημοσιογράφους, όπως μας είπε ανώτερο πολιτικό στέλεχος του υπουργείου δημόσιας τάξης.

Σημειώνουμε, ότι για τη φωτογραφία - που τραβήχτηκε από δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας της Σύρου «Κοινής Γνώμης» - και στάλθηκε με την σημείωση ότι πρόκειται για παραπλανητική φωτογραφία της Αστυνομίας, κανείς από την Αστυνομική Δ/νση Κυκλάδων δεν ένιωσε την υποχρέωση να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις...

Μιλώντας, ο υπογράφων με δημοσιογράφο τοπικής Συριανής εφημερίδας, μας εκφράστηκε ο προβληματισμός για το θέμα και φυσικά για μία φορά ακόμα το καπέλωμα των επαρχιωτών δημοσιογράφων - που κάνουν με πολύ δυσκολότερες συνθήκες την εργασία τους - από τους «μεγαλοδημοσιογράφους» των κεντρικών μέσων ενημέρωσης που κλέβουν ασύστολα, τους κατ' αυτούς τους «β' κατηγορίας δημοσιογράφους», της επαρχίας.

Μ' αυτή τη φωτογραφία, εκτός όλων των άλλων, η Αστυνομική Δ/νση Κυκλάδων κατάφερε ακόμα, να δώσει στη δημοσιότητα (σε κάθε παραβατικό κάτοικο της Σύρου) και τα πρόσωπα των αστυνομικών που ασχολούνται με το κοινό έγκλημα.

κε Δένδια, όσο γρηγορότερα ξηλώσετε από τις θέσεις τους όλους αυτούς τους καρεκλοκενταύρους της αστυνομίας, που επί μέρες δεξιά και αριστερά έκαναν δημόσιες σχέσεις με ΜΜΕ των Αθηνών, τόσο καλύτερα. Οι άνθρωποι απέτυχαν στην πρώτη σοβαρή κατάσταση που τους έτυχε. Ξηλώστε τους! Είναι επικίνδυνοι!
http://fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom