Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"Ρινγκ" η Χερσόνησος - Μπουνιές & καδρόνια μέρα-μεσημέρι!

Ρώσοι και Έλληνες έγιναν "μαλλιά - κουβάρια"!

Σκηνές ... κατς παρακολούθησαν έκπληκτοι, νωρίτερα το μεσημέρι, σήμερα, τουρίστες, κάτοικοι και καταστηματάρχες, στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Ένας Έλληνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τουλάχιστον δύο (Ένας Ρώσος κι ένας Έλληνας) κατέληξαν στο τμήμα, μετά από άγριο καυγά που ξεκίνησε από ένα μεθυσμένο Ρώσο, ο οποίος δε δίστασε να πειράξει μια κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ρώσοι σταμάτησαν σε κατάστημα στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Εκεί βρισκόταν μία κοπέλα η οποία, μάλλον "γυάλισε" στο Ρώσο, ο οποίος με θράσος άπλωσε το χέρι του ... και τη πείραξε κάνοντας χειρονομίες. Η κοπέλα αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας εναντίον του αλλοδαπού, ενώ κατόπιν φώναξε τον πατέρα της, ο οποίος ήρθε και ζήτησε το λόγο από το Ρώσο.

Γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος, με ένα χρυσοχόο της περιοχής να απευθύνεται στο Ρώσο, εισπράττοντας αντί για απάντηση ... μια μπουνιά που τον έριξε κάτω! Ο χρυσοχόος που πήγε να παίξει ρόλο διαιτητή κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, όμως τη "σκυτάλη" του καυγά πήραν τα αδέρφια του, που με καδρόνια άρχισαν να "κοπανάνε" τους Ρώσους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο Ρώσοι, αλλά κι ο ένας Έλληνας έχουν προσαχθεί στο τμήμα.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σιγά τα αυγά...

Read more: Go to TOP and Bottom