Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 23 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η συγκυβέρνηση θυσιάζει χώρα και εργαζόμενους στην ποδιά της... άκαρδης Αγγέλας και βαφτίζει επιτυχία την επιμήκυνση για να περάσει τα μέτρα - ταφόπλακα (Σελ. 4,7,16,17)


ΣΥΡΙΖΑ: Προς «μετωπική» Αλέξη - Αντώνη για τα μέτρα, με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τον πρωθυπουργό για εγκατάλειψη της επαναδιαπραγμάτευσης (Σελ. 10,11)

ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος εκφράζει την ενόχλησή του για την τακτική Σαμαρά απέναντί του, αλλά... στηρίζει εφ’ όλης της ύλης (Σελ. 9)

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Χαμός γίνεται στους δήμους εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης και οι δήμαρχοι απειλούν πλέον με παραιτήσεις, κινητοποιήσεις και λουκέτα. (Σελ. 6)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ: Προβλέπουν κοινωνικό χάος και ετοιμάζουν... καταβρεχτήρια για τους διαδηλωτές προκειμένου να αποφύγουν τα... χημικά. (Σελ. 46,47)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Η Ελλάδα χάνει το τρένο της ενεργειακής διπλωματίας και απλώς περιμένει να αποφασίσουν άλλοι τη θέση της στον ενεργειακό χάρτη. (Σελ. 53)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom