Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο που μειώνει τις απολαβές των πολιτικών!!!


Μέχρι σήμερα δεν μας έλεγαν οι πολιτικοί μας ότι έχουν περικόψει τους μισθούς τους κατά 25% περίπου στα πλαίσια των γενικών περικοπών και μάλιστα δεν βγαίνουν;
Και ξαφνικά αργά απόψε στο  vima.gr διαβάζουμε για την κατάθεση νομοσχεδίου που μειώνει τις απολαβές των πολιτικών!!!Διαβάστε το και προσέξτε στα έγγραφα:όπου χρειάζεται η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών τόσο η ιδιότητά του όσο και τ' όνομά του είναι γραμμένα με το χέρι,ενώ όλων των υπολοίπων κανονικά στον υπολογιστή!
Τι να σημαίνει άραγε;Ξανακόβουν(!!!) τους μισθούς τους ή απλά νομοθετούν τις όποιες περικοπές έχουν κάνει για να μας ρίξουν κι άλλη στάχτη στα μάτια;
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την περιστολή των δημοσίων δαπανών και την ρύθμιση θεμάτων δημοσιονομικών ελέγχων.
Στόχος να εξοικονομηθούν 27 εκατ. ευρώ ετησίως.
Με την νομοθετική πρωτοβουλία αυτή μειώνονται οι απολαβές του πρωθυπουργού, των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, των υπουργών και υφυπουργών –κοινοβουλευτικών ή μη- του Προέδρου της Βουλής και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα μειώνονται από 10% μέχρι 25% τα μισθώματα για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοσίου. Στόχος να εξοικονομηθούν 27 εκατ. ευρώ ετησίως.
Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δέιτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom