Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Εδώ πρέπει να «ματώνει η καρδιά» του σημερινού Έλληνα Πατριώτη!


Η Καλύβα του Στεφανή!
Φωτογραφία: www.panoramio.com

Απ’ την Καλύβα του Στεφανή… στα μπλόκα της Καλλιθέας!
Απ’ την γερμανική κατοχή… στη σύγχρονη τυραννία της Πατρίδας μας!!

Όσο αργεί εκείνο το νέο ραντεβού των Πραγματικών Ελλήνων Πατριωτών …στην άλλη «Καλύβα του Στεφανή»! Όσο ακόμα η πλειονότητα του λαού μας ψάχνει να βρει τα κομμάτια της αξιοπρέπειάς του και της λεβεντιάς του…τόσο θα «ματώνει η Καρδιά της Μέρκελ»!!
 Το ανέκδοτο ...του αιώνα!


Το μνημείο των εκτελεσθέντων στο μπλόκο των Γερμανών
στην Καλλιθέα στις 28 Αυγούστου του 1944
στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Δοϊράνης 
Φωτογραφία: www.esperos.com
 Σαν παραπροχτές στις 24 Αύγουστου 1944 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν 40 Έλληνες Πατριώτες –Αγωνιστές στην γωνία Περικλέους και Ανδρομάχης στην Καλλιθέα!
Σαν προχτές στις 26 Αύγουστου 1944 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν 24 Έλληνες Πατριώτες –Αγωνιστές –μαχητές του ΕΛΑΣ στην Αγία Ελεούσα Καλλιθέας!!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 28 Αύγουστου 1944 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν 22 Έλληνες Πατριώτες –Αγωνιστές μετά από μπλόκο στην οδό Δοϊράνης Στην Καλλιθέα!!!
Εδώ πρέπει να «ματώνει η καρδιά» του σημερινού Έλληνα Πατριώτη!


Εδώ μπροστά σ’ αυτές τις τραγικές ιστορικές μνήμες, που είναι αντιπροσωπευτικές σχετικά με την διαρκή τραγωδία τότε του λαού μας, αλλά και μπροστά στο «ηρωικό κι ακατάβλητο» των αγωνιστών …υπάρχει ακόμα πεδίο βαθιάς περισυλλογής!

Εδώ πρέπει να ντρέπονται και να σκέπτονται «την ώρα της κρίσης», να σιωπούν και να υποκλίνονται… όσοι απ’ τους Έλληνες πολιτικούς συνέβαλαν και συμβάλουν στην σημερινή δοκιμασία του λαού μας, στη σύγχρονη τυραννία της Πατρίδας μας!!
Καλή Λευτεριά Συνέλληνες!!!
Δημήτρης Ντόκας
http://prototypia.blogspot.grl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom