Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Άναψαν το φυτίλι... κι όποιον πάρει ο χάρος!


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 30 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άναψαν το φυτίλι» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την «τριανδρία» που σερβίρει μέτρα – μπουρλότο, τα οποία δύσκολα μπορεί να καταπιεί η κοινωνία. Αριστερά και κοινωνικοί φορείς στα κεραμίδια, κρυφτούλι από τους «μουτζαχεντίν» Βενιζέλο και Κουβέλη. (Σελ. 4,5)

ΝΔ: Το πανηγύρι με την εκλογή του γραμματέα τελειώνει επιτέλους με τους διεκδικητές Κακλαμάνη - Κεφαλογιάννη να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, όποιος κι αν αναλάβει το… υψηλό καθήκον: Να μαντρώσει και να φιμώσει τους βουλευτές για να ψηφίζονται αδιατάρακτα τα νέα μέτρα. (Σελ. 6,7)

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου ακροβολίζονται και ετοιμάζονται να πυροβολούν με κάθε ευκαιρία τη συγκυβέρνηση διαλέγοντας εύκολους στόχους: Τα σκάνδαλα, το ξεπούλημα, τα νέα σκληρά μέτρα. (Σελ. 8,9)

ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Η φτώχεια φτώχεια, αλλά και οι δουλειές δουλειές. Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα υπάρχει πίτα και μεγάλος χαμός για τη διανομή της. μεταξύ μεγαλοεργολάβων και μεγάλων οικογενειών. (Σελ. 16,18)

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Και εμπρηστής των δασών η… τρόικα, καθώς, με τις περικοπές των κονδυλίων για τη δασοπυρόσβεση και την ανικανότητα των υπηρεσιών του κράτους, οι πυρκαγιές σβήνουν όταν δεν έχουν κάτι άλλο να κάψουν. (Σελ. 48,49)

Στο IN VITRO : Cover Story: Όλες οι νέες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Ακόμη: Baby Boom:Μιλάμε στα παιδιά για την ανεργία, Πολιτική Υγείας: Σε θέση μάχης οι υγειονομικοί φορείς για τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ, Υποχόνδριος: Με το τσεκ απ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: