Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ξέσπασε εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ! Βενιζέλος για Ραγκούση:"...απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα"! Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ΘέμαTV

Με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός παρομοιάζει ο κ. Βενιζέλος τον Γιάννη Ραγκούση…
Δεν παραλείπει να τρομοκρατήσει το λαό και....
...στο τέλος έχει το θράσος να σχολιάσει και τις αυτοκτονίες που η δικιά του πολιτική προκάλεσε

"Ποιος είναι ο διπολισμός; Πού θα οδηγήσει αυτή η αντιπαράθεση; Σε μία Κυβέρνηση της ΝΔ ή σε μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Σε μία Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και απέναντί της τα 2/3 των Ελλήνων; Σε μία Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και απέναντι τα άλλα δύο τρίτα των Ελλήνων;", διερωτάται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και χαρακτηρίζει τεχνητό, επικίνδυνο και αδιέξοδο το δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στην αποκλειστική συνέντευξή του στην web tv του protothema.gr, λύση είναι "η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης".

"Αλλιώς ο τόπος οδηγείται στην καταστροφή", προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι υπάρχει πρόβλημα εθνικού διχασμού και σημειώνει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από τον εαυτό της. "Ποια Χρυσή Αυγή; Αλλά και το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν είναι ένα παρακμιακό φαινόμενο; Τι είναι; Αλλά τη βία την πολιτική, την ένταση, το προπηλακισμό, τις αντισυγκεντρώσεις, δεν τα έφερε στην πολιτική ζωή ο κ. Μιχαλολιάκος ούτε ο κ. Κασιδιάρης. Τον έχουν φέρει από τ’ αριστερά. Μια συγκεκριμένη ριζοσπαστική λαϊκιστική αντίληψη", τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


 

Στο ερώτημα ποια είναι τα περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης των συμφωνιών με την τρόικα και αν οι δανειστές θα ζητήσουν έγγραφες δεσμεύσεις απ' όλα τα κόμματα, ο κ. Βενιζέλος απαντά: "Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να πάμε σε μία συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χωρίς την υπογραφή των κομμάτων της Αντιπολίτευσης ή έστω των μεγαλύτερων κομμάτων της Αντιπολίτευσης;".  
 

Εκτός ΠΑΣΟΚ όσοι κάνουν κριτική την ώρα της μάχης

Με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός παρομοιάζει ο κ. Βενιζέλος τον Γιάννη Ραγκούση…
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκαλεί τον πρώην γραμματέα και υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου για "απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα". Μιλώντας στο protothema.gr ρωτήθηκε για τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού που σήμερα ασκούν κριτική. «Αυτοί δεν είναι στην παράταξη» τόνισε! Απαντώντας και στο σταυρό του μαρτυρίου του 2004 που σήκωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για… Ολοκαύτωμα. «Αφήστε τους κρατούμενους του Άουσβιτς να πάνε ξανά σπίτια τους» σημείωσε. Επισήμανε ακόμη ότι η χώρα κινδυνεύει, βαδίζει στην καταστροφή, και ότι μόνη λύση είναι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης…
 

"Ξεφτιλισμένοι" όσοι εκμεταλλεύονται τις αυτοκτονίες!

"Οι αυτοκτονίες είναι ένα φαινόμενο το οποίο είναι σύμφυτο, όχι μόνο με την οικονομική κρίση αλλά και με το κλίμα βαθιάς απογοήτευσης που υπάρχει", παρατηρεί ο κ. Βενιζέλος και επισημαίνει: "Αλλά εδώ πρέπει να μη παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων. Να σεβόμαστε την υπαρξιακή κρίση η οποία πρέπει να μας κάνει αντιμέτωπους με το μακρύ ιστορικό χρόνο.

Διότι αν γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης το απονενοημένο υπαρξιακό διάβημα οποιουδήποτε ανθρώπου, τότε είμαστε πια τελείως ξεφτιλισμένοι ως χώρα. Δηλαδή, τότε δεν έχουμε ίχνος πολιτικής αντίστασης. Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε στην κρεατομηχανή μικρών κομματικών σκοπιμοτήτων τα πάντα, την ανθρώπινη ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom