Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αναγνώστριά μας απαντάει στην Πολωνέζα αγρότισσα του ΠΑΣΟΚ και του Mega Σαββατοκύριακο

Μια Πολωνέζα μετανάστρια,η οποία ζει χρόνια στη Λιβαδειά και είναι αγρότισσα έμελλε να είναι η "τρομοκράτισσα" του Σαββατοκύριακου για τους Ελλήνες ψηφοφόρους.Η γυναίκα έκλεψε την παράσταση,σε δύο πίστες παρακαλώ,όλα τα λουλούδια στην κυρία!
Ασχημο βέβαια το ότι οι βόμβες της ήταν μικρής ισχύος και μόνο θυμηδία προκάλεσαν.
Απλά για να μη μας περνάει κι η κουτσή Μαρία για μ@κ@κες δημοσιεύουμε τα βίντεο με τις πολιτικές αναλύσεις της συντρόφισσας-αγρότισσας και το σχόλιο-απάντηση αναγνώστριάς μας.

το βίντεο από την παρέμβαση της κυρίας στην ΠΑΣΟΚική μάζωξη της Λιβαδειάς το Σάββατο 2/6/2012


κι εδώ ακούστε όσα είπε χτες 3/6/2012 η κυρία κατ' αποκλειστικότητα στο Mega Σαββατοκύριακο,που είχαν την καλοσύνη να την φιλοξενήσουν τα παλικάρια Ιορδάνης και Μανώλης.
Αφού μας έπεισε πως αν χρεοκοπήσουμε μόνο ξύδι κι αλάτι θα έχουν τα σουπερμάρκετ,μας εξήγησε τι θα πάθουν οι αγελάδες!!!!!!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και η ερώτηση της ρεπόρτερ:"Τα ζώα;τα ζώα που λέγατε προηγουμένως...!",μη τυχόν και ξεχάσει η αγρότισσα να μας πει για τις αγελάδες!!!!!

Η αναγνώστριά μας και  καλή φίλη Εφη αφού γέλασε με την ψυχή της άφησε το παρακάτω σχόλιο για την εν λόγω αγρότισσα:

Καλά, πέρα από το γέλιο που ρίξαμε, πάρε και μερικές διευκρινήσεις που "ξέχασε" να δώσει η εν λόγω αγρότισσα εκ Πολωνίας.

- Οι αγελάδες δεν κατεβάζουν γάλα μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις:
1. Να είναι άρρωστες, 2. να μην έχουν να φάνε. Και πίστεψέ με, στην Πολωνία, οι αγελάδες ΕΧΟΥΝ να φάνε, ακόμα κι αν βοσκάνε στις πλατείες.
-Το πρόβλημα δεν ήταν με το φρέσκο γάλα, αλλά με το γάλα σκόνη. Το φρέσκο πήγαινε κατευθείαν για εξαγωγή.
-Ο λόγος για τον οποίο ψώνιζαν με κουπόνια (διόρθωση: δεν ΥΠΗΡΧΑΝ σούπερ μάρκετ τότε στην Πολωνία) ήταν ακριβώς επειδή όλο το πρωτογενές προϊόν, πήγαινε για εξαγωγή προκειμένου να εισρεύσει χρήμα. Πράγμα το οποίο και έγινε, προφανώς με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, πέρα από τα συχαρήκια στα παιδιά, έπρεπε να συγχαρείς και τη Γκόσια (Μαργαρίτα) που έμαθε τόσο καλά το ποίημα. Αλλά τι άλλο να περιμέναμε, όταν παίρνει το βήμα κάποιος που έχει μείνει άθικτος από την φοροκαταιγίδα, κι όποτε πάνε να τον ακουμπήσουν παίρνει το τρακτέρ και το παρκάρει στη μέση της Εθνικής Οδού;

Σαφώς και την έχει ανάγκη την Ευρωπαϊκή Ένωση η Γκόσια.. χωρίς τις επιδοτησεις της, θα 'χε γυρίσει την Πολωνία να καλλιεργεί παπαρουνόσπορο για 25 λεπτά το κιλό.

Αλλά όχι να χάψει οποιοσδήποτε πως έρχεται σε επαφή με την αδερφή της στην Πολωνία για να μάθει τι λένε τα εκεί MMΕ. Ας της πει κάποιος πως υπάρχει το internet, και ακόμα πιο πρόσφατα βγήκε μια πατέντα που τη λένε google translator. Έλεος δηλαδή!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ματ γιατί ασχολείστε με την ΓΙΔΑ;

zeidoron dtsoukas είπε...

Με τους τσοπαναραίους ασχολούμαστε αγαπητέ που μας περνάνε για χαϊβάνια!

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε μου δεν είμαστε πρόβατα για να μας ενδιαφέρουν οι τσοπαναραίοι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε μου!
Εμείς το ξέρουμε,αυτοί όμως το ξέρουν;Μάλλον όχι,διαφορετικά αντί να χρησιμοποιούν του κόσμου τα τεχνάσματα για να μας πείσουν θα έκαναν αυτά που πρέπει και δεν θα είχαμε τα σημερινά χάλια.

Read more: Go to TOP and Bottom